Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, concurență serioasă pentru artiștii momentului. La ce visează tânăra

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, concurență serioasă pentru artiștii momentului. La ce visează tânăra
Chiar dacă are doar două luni de relație, Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, are gânduri mari cu iubitul. Iată la ce visează prima fiică a artistului.

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu și creatorul de videoclipuri Iustin Chiroiu trăiesc o poveste de dragoste. Tânăra visează să fie mireasă și s-a gândit și cum ar arăta rochia. În plus, Carmina Vârciu spune că se ocupă zdravăn de facultate și muzică, așa că nu va trebui să mire pe nimeni dacă va lua caimacul multor artiști.

„Mă simt bine în relația asta, iar asta e singura parte a vieții pe care vreau să o țin mai personală”

„El e Vărsător, eu sunt Taur, două extreme. Dar așa cum se zice, extremele se atrag. (…) Mă simt bine în relația asta, iar asta e singura parte a vieții mele pe care vreau s-o țin mai personală, dar e ok. Ne înțelegem bine. Noi ne cunoaștem de aproximativ un an și am început să avem o relație de două luni și ceva. (…)

Fiica lui Liviu Vârciu visează să fie mireasă

„Mi-ar plăcea ca nunta să fie pe o insulă, cu o rochie din aia fină”

Mă văd mireasă, de ce să mint? Nu mă văd având o nuntă din aia ca-n basme. Mi-ar plăcea ca nunta să fie pe o insulă, undeva, frumos, cu o rochie din aia fină, nu vreau o rochie pompoasă. Mă văd măritată, mă văd cu un copil, maxim doi, maxim!”, a declarat Carmina Vârciu, pentru Fanatik.ro.

„Mie nu îmi place căldura”

Chiar dacă vara aceasta nu a fost pe gustul Carminei, care nu suportă căldura, a fost la multe festivaluri, iar din octombrie se întoarce la facultate.

„Toamna e anotimpul meu preferat, îl ador, îl iubesc. Mă încarc cu energia anotimpului. Vara a trecut destul de repede, cred că nu am ratat niciun festival, dar m-am ocupat și de activitatea din mediul online.

Dar a fost frumos, a fost cald, însă mie nu îmi place căldura. A trecut repede, iar acum mă bucur super mult de toamnă, mă bucur în fiecare zi când e înnorat. (…) Acum sunt prinsă cu facultatea, cu muzica, pe online mă axez acum cel mai mult. Aș vrea să fac pop sau trap, ceva de genul”, a mai spus fiica simpaticului Liviu Vârciu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre