Fiica cea mică a Anamariei Prodan a aruncat bomba. E un secret despre Bebeto

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a aruncat bomba. E un secret despre Bebeto
Bebeto, fiul Anamariei Prodan și Laurențiu Reghecampf e super fericit. După ce a acceptat cu greu divorțul părinților, i s-a întâmplat un lucru extraordinar.

Sarah Prodan Dumitrescu a început să dea tot mai multe detalii despre familia ei. Iată ce a spus recent.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a aruncat bomba. E un secret despre Bebeto

Într-un interviu pentru Antena Stars, fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah, a vorbit deschis despre educația pe care a primit-o de la mama sa, mărturisind că a învățată să trăiască și cu un leu și cu 100 de lei. Tânăra a povestit și despre bunica ei, renumita cântăreață de muzică populară Ionela Prodan, care, spune aceasta, are același caracter ca și sexy impresara.

„Îmi aduc aminte cât de mult mama și Anca au ținut la ea. Bunica a fost un om foarte puternic. Mă uitam la ea și o vedeam pe mama. Erau leite. Au avut aceeași personalitate. Mai întâi ne-au pus pe noi și apoi pe ele”, a declarat aceasta.

Ce discuții a avut în copilărie cu sora mai mare

Sarah și-a amintit și de anumite discuții pe care le-a avut cu cu sora ei, Rebecca, care de curând s-a mutat în SUA. Totul a fost rezolvat cu multă răbdare de Anamaria Prodan, care a știut întotdeauna cum să gestioneze o situație și să le arate fetelor unde greșesc.

„Când eram mici mereu mă certam cu Rebecca și mama ne zicea să împărțim că suntem surori și că trebuie să fim cele mai bune surori. Mama s-a supărat de câteva ori pe mine, dar nimic grav. Când am făcut ceva mai întâi mi-a explicat și după m-a certat. A vrut să știm ce greșim și să corectăm. Cu mulți bani, fără mulți bani, mama ne-a dat întotdeauna totul. Aș fi fericită și cu un leu și cu 100”, s-a destăinuit blonda.

Bebeto e îndrăgostit!

Nu în ultimul rând, Sarah spune că-l adoră pe Bebeto și nu-i refuză niciodată nimic. De ceva vreme, fiul Anamariei Prodan, s-a îndrăgostit, iar sora lui a spus-o tuturor.

„Am o soră mai mare și ea este prima care face toate lucrurile. Prima care merge în club, prima care își face iubit.

Vedeam cum merge cu ea și când venea rândul meu mai scoteam ceva, mai adăugam ceva. Păi… deja are. (n.r. – prietenă). Eu încă îl văd ca pe un bebeluș. Nu pot să mă uit la Bebe și să zic că «Gata, a crescut!»”, e de părere Sarah.

Sursă foto: dcnews