Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc ies la atac. Va ieși mare scandal cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc ies la atac. Va ieși mare scandal cu Anamaria Prodan
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trecut relația la alt nivel. Dacă până acum doar impresara a dat în stânga și în dreapta, antrenorul și amanta au început să lovească.

Fostul partener de viață al Anamariei Prodan a prins curaj. Laurențiu Reghecampf și amanta Corina au făcut primul pas.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc i-au pus gând rău Anamariei Prodan. Va ieși mare scandal

În timp ce Anamaria Prodan se distrează și postează pe Instagram un video în care dansează pe ritmuri de manele, fostul soț, Laurențiu Reghecampf și amanta Corina sunt puși pe rele. Potrivit Spynews, aceștia au dat-o în judecată pe afaceristă. Care să fie motivul?

 

Corina s-a implicat de data aceasta și a recurs la o așa măsură extremă, pentru că a fost făcută de râs de fiica Ionelei Prodan de multe ori. Până în acest moment, impresara nu a dat nici o declarație, dar cu siguranță că situația nu va rămâne așa.

Anamaria Prodan a întrerupt orice legătură cu Reghe

Cu ceva timp în urmă, Anamaria Prodan a declarat pentru Fanatik că a hotărât să întrerupă orice legătură cu cel care a fost odinioară soarele ei. ”Eu îmi văd de afacerile mele, el își vede de ale lui. Nu mai vorbim deloc, nu se pune problema să mai comunicăm, nu avem ce să ne spunem. Și nu, nu m-a felicitat nici de 1, nici de 8 Martie, dar nici nu era nevoie. (…)

Divorțul nostru va avea termen peste o lună, vom vedea ce se va mai întâmpla până atunci. (…) Mă sună toată lumea să mă întrebe dacă Reghe ne caută sau are legătura cu noi. Cu părere de rău spun că am încercat enorm să îl conving să aibă o relație măcar cu copilul lui, Laurențiu jr, și refuză sistematic! Ajunge o dată sau de două ori pe an 50 sec în față porții și vorbește de după gard cu el”, a mărturisit impresara.

Sursă foto: instagram