Fiica lui Andrea Bocelli e superbă. Micuța e lumina ochilor săi

Fiica lui Andrea Bocelli e superbă. Micuța e lumina ochilor săi
Dacă vorbim de  portretul perfect de familie, atunci cu siguranță putem vorbi despre Andrea Bocelli, Veronica Berti și fiica lor Virginia. Cei trei au fost fotografiați în timp ce se plimbă fericiți pe străzile din Chicago.

Fotografiile datează de acum câteva săptămâni și îi prezintă pe cei trei în timpul unei zile libere de la turneul muzical al lui Bocelli prin Statele Unite. Toată lumea vede ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Andrea Bocelli. În vârstă de 9 ani, Virginia s-a născut în martie 2012.

Deja e foarte cochetă. Puștoaica are acum o tunsoare cu breton, peste ochii întunecați și vioi. Etalează și o piele bronzată, în care, trăsăturile caracteristice ale fetiței par a fi un amestec perfect între mamă și tată. Ea urmează școala primară, dar, se știe, este și o mare iubitoare de muzică, scrie Elle.com. La concertul din Portland, din această toamnă, a urcat pe scenă și a cântat, alături de tatăl său.

În fotografiile de profil ale Veronicăi Berti, Virginia este adesea văzută urcând pe scenă alături de tatăl ei, îmbrățișându-l la sfârșitul unui spectacol, ajutându-l să își acordeze chitara sau să încerce flautul. Pe scurt, fetița pare să aibă o înclinație firească pentru tot ce ține de muzică.

Pe de altă parte, chiar și unul dintre cei doi frați ai săi mai mari, Matteo, născut din căsătoria anterioară a lui Bocelli cu Enrica Cenzatti, a ales să calce pe urmele tatălui său. El a studiat la Conservatorul Luigi Boccherini din Lucca și, la 21 de ani, a semnat un contract cu Capital Records. Apoi a fost invitat la Festivalul de la Sanremo 2019.

Cea mai rapidă poveste de dragoste

Deși s-au căsătorit în  2014, Andrea Bocelli a dezvăluit într-un interviu mai vechi că „mariajul a început efectiv când ne-am cunoscut”. El și Veronica Berti s-au cunoscut în 2002,  când au fost invitați la aceeași petrecere. În timp ce se afla acolo, Andrea a cântat o arie pentru ea. Veronica Berti avea 18 ani la acea vreme. Practic, au plecat împreună de la petrecere. Și s-au mutat împreună. Solistul tocmai divorțase.

El a recunoscut  într-un interviu mai vechi că „a fost cel mai rapid început de relație pentru că ne-am mutat împreună în aceeași noapte”. Potrivit lui Bocelli, diferența de varstă de 25 de ani a făcut lucrurile „mai ușoare”. A explicat și de ce: pe de o parte, e vorba de faptul că și între părinții lui a existat o mare diferență de vârstă. Apoi, el se declară un bărbat religios. „Diferențele de vârstă sunt des întâlnite în căsătoriile biblice”, a mai spus tenorul. Chiar dacă nu și-a văzut fiica niciodată.

Andrea Bocelli e absolut încântat de fiica sa. „Este fascinată de balet și urmează un curs de dans. studiază pianul de aproximativ trei ani“, a mai declarat artistul.

Sursa foto: Instagram