Fiica lui Dan Diaconescu se pregătește să facă istorie în televiziune. Ca și tatăl ei. Va fi o premieră

Fiica lui Dan Diaconescu se pregătește să facă istorie în televiziune. Ca și tatăl ei. Va fi o premieră
Pe Dan Diaconescu l-au urmărit milioane de români, nopți întregi, magnetizați de ceea ce se întâmpla în studioul emisiunii patronate de acesta. Era ca o vrajă din care nu se puteau desprinde.  După ce au apărut problemele penale, și televiziunea a fost închisă. Dar fiica sa îi calcă serios pe urme.

Fiica celebrului om de televiziune Dan Diaconescu, Dona, își lansează propria televiziune. O va face chiar de 1 decembrie, de Ziua Națională, conform unor informații exclusive obținute de cancan.ro. Adolescenta, care are doar 16 ani, a reușit să acumuleze deja experiență în presa scrisă, iar acum e pregătită de TV.

Ea va lansa prima televiziune de podcast-uri din România. A pornit de la ideea că tineri de vârsta ei sunt de-a dreptul obsedați de podcasturi. Așa că va îmbina cele două ramuri media.

Ce îi spune Selly fiicei lui Dan Diaconescu

Cu două luni în urmă, Selly îi făcea urări Donei. A aflat că e mare fană. „Poate ne vom întâlni la următorul concert, sau ceva mai repede. Până atunci, să asculți de tatăl tău și multă baftă în continuare”, i-a transmis idolul noii generații.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAN DIACONESCU (@dandiaconescuotv)

Știa el ce spunea, Selly, se pare că dragostea pentru presa s-a transmis între generații în familia lui Dan Diaconescu. La doar 16 ani, Dona Diaconescu dorește să continue tradiția familiei. Adolescenta își lansează propria televiziune.

Ce subiecte grele va aborda  Dona Diaconescu în propria televiziune

Adolescenta urmează cursurile Liceului „Gheorghe Lazăr” din Capitală. A scris multe articole în ziarul școlii. Iar acum se orientează spre podcasturi – căci sunt cele mai iubite de tineri, dar și spre televiziune, având în vedere că a crescut cu istoria OTV.

Sursele au declarat pentru Cancan că subiectele pe care fiica patronului OTV le va aborda vor fi din zona cryptomonedelor, bursă sau pariuri. Sediul din Primăverii a fost amenajat corespunzător, în timp ce tatăl micii jurnaliste așteaptă ca CEDO – Curtea Europeană a Drepturilor Omului –  să ia o decizie, după ce i s-a interzis să mai desfășoare orice activitate presă până la data de 4 martie 2025. Dan Diaconescu are 53 de ani.

Dan Diaconescu a fost încarcerat în martie 2015, după ce a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru şantaj.  El a câştigat 200 de zile pentru că a lucrat în penitenciar şi alte 150 de zile după ce a scris cinci cărţi. Fostul patron OTV a fost eliberat în toamna lui 2017 după ce a ispăşit 3 ani din pedeapsă.

Sursa foto: Evz.ro