Imagini rare cu fiica lui Dan Diaconescu. E o adevărată domnișoară

Imagini rare cu fiica lui Dan Diaconescu. E o adevărată domnișoară
Dan Diaconescu iese rar în spațiul public. Preferă să petreacă mai mult timp cu familia sa care i-a lipsit cât a fost la pușcărie. Fetița lui este acum domnișoară. Imagini rare.

Fotoreporterii EVZ l-au surprins pe fostul patron al OTV împreună cu fiica lui, Dona Milena. Dan Diaconescu a pierdut trei ani din viața lui și a familiei, cât timp a fost la pușcărie. Între timp, puștoaica de 12 ani a devenit o adevărată domnișoară.

Fotoreporterii EVZ l-au surprins pe Dan Diaconescu împreună cu fiica lui, Dana Milena la cumpărături în supermarket

Imagini rare cu fiica lui Dan Diaconescu

Dan Diaconescu a devenit din ce în ce mai discret cu viața lui. Fostul patron de la OTV este văzut destul de rar în prezența soției sau a singurul său copil, Dona Milena.

DD încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de fiica lui, acum în vârstă de 16 ani. A lipsit trei ani din viața ei și acum petrece cât de mult timp împreună. Dona este deja domnișoară în toată regula și nu prea mai este entuziasmată de astfel de activități alături de tatăl ei.

Cel puțin asta se vede în imaginile realizate de fotoreporterii EVZ. Deloc bucuroasă că trebuie să aștepte la coadă și să scaneze articolele pe care le alesese alături de tatăl ei, Dona Milena părea mai mult plictisită și nerăbdătoare să ajungă acasă. După ce a ieșit cu sacoșa plină, Dan Diaconescu și fiica lui s-au urcat în celebrul său Bentley și au plecat spre casă.

Dan Diaconescu, un tată grijuliu

Dan Diaconescu are interdicție să mai activeze în presă. Așa că petrece mai mult timp cu familia lui. Din rarele ieșiri în public, fostul boss al OTV a fost surprins când o duce și o aduce pe fiica sa de la școală, o scoate în oraș și atunci când ai timp merg să ia masa la diferite terase din Capitală. Uneori îi însoțește și soția omului de afaceri, Emilia Bățău, însă de cele mai multe ori ies singuri în oraș.

Dan Diaconescu a fost încarcerat în martie 2015, după ce a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru şantaj.  El a câştigat 200 de zile pentru că a lucrat în penitenciar şi alte 150 de zile după ce a scris cinci cărţi. Fostul patron Orv a fost eliberat din pușcărie în toamna lui 2017 după ce a ispăşit doar 3 ani din pedeapsă. Sursa: evz.ro