Fiica lui Kevin Bacon a ajuns să doarmă în mașină, cu câinii. Video

Fiica lui Kevin Bacon a ajuns să doarmă în mașină, cu câinii. Video
Sosie Bacon dezvăluie că a dormit în mașină în timpul unei vacanțe mai puțin fastuoase. Vedeta de cinema este fiica lui Kevin Bacon și a Kyrei Sedgwick.

Sosie Bacon este o actriță de succes care provine dintr-o familie de primă mână de la Hollywood, dar nu se teme să trăiască în condiții precare, alături de animale. Actrița a dezvăluit că în prezent doarme în mașina ei într-o serie de postări pe Instagram care cu siguranță îi vor surprinde pe cei care o urmăresc.

Cel mai mic copil al lui Kevin Bacon și Kyra Sedwick se află în vacanță alături de iubitul ei, Scoot McNairy, de un prieten și de câinii lor. Dar, în loc să se cazeze într-un hotel de lux – sau chiar într-un motel – grupul a decis să doarmă în vehiculele lor și să documenteze întreaga aventură.

Vedeta din Crima din Easttown (n.r. – Mare of Easttown), mare iubitoare de distracție, a împărtășit instantanee cu partea din spate a Prius-ului ei, toată căptușită cu plăpumi și cuverturi. Cățelușii ei au fost ghemuiți confortabil în timp ce ea s-a întins să se odihnească alături de prietena ei, iar Scott a încercat să doarmă în cealaltă mașină.

Sosie a împărtășit fotografii cu locul în care dormea în mașina ei, dar și că nu a fost un somn prea bun, deoarece a doua zi dimineață nu era odihnită și s-a trezit cu sughițuri. Sosie a recunoscut totuși că valurile oceanului se auzeau în timp ce se instalau și nici peisajul nu era rău, astfel că ideea „cazării” în mașină, nu pare foarte rea, până la urmă, scrie Hellomagazine.com.

Familia Bacon, obsedată de natură și animale

Actrița iubește mult ieșirile în aer liber, dar recent și-a îngrijorat fanii cu o postare a ceea ce a întâlnit în timpul uneia dintre expedițiile sale de camping. Alături de un selfie cu un traseu de drumeție cețos în spatele ei, ea a scris: „Făcută după ce am evitat vreo 6 coioți îndrăzneți și însetați. Sper că se simt bine. Binecuvântări pentru ei și familiile lor”.

În timp ce Sosie părea imperturbabilă în fotografie, legenda ei ar sugera că altercația a zdruncinat-o puțin. Atacurile coioților asupra oamenilor sunt neobișnuite, dar au devenit din ce în ce mai frecvente, mai ales în California, unde Sosie Bacon adoră să exploreze. Sosie evadează adesea din agitația orașului pentru a explora zona rurală și coastele.

Părinții lui Sosie adoră, de asemenea, animalele și natura și își petrec cea mai mare parte a timpului la ferma lor din Connecticut. Proprietatea dispune de mai multe hambare unde își îngrijesc animalele – inclusiv capre și alpaca, iar Sosie este un vizitator obișnuit.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre