Eva a început, ieri, grădinița, dar azi și-a însoțit părinții la distracție, la Mercato Kultur. A fost cu tata și a profitat. Știți deja că nimeni nu îi poate rezista micuței. Pentru început i-a spus părintelui că vrea o borsetă. Una albă. Apoi s-a gândit că vrea borseta și un șal, alb cu flori, pentru a o asorta.

În final, și-a dat seama că lucrurile sunt mai complicate decât par la prima vedere și e nepotrivit să se restricționeze. „Le vreau pe toate” a concluzionat, cu aplomb, micuța în fața unui pop-up store.

Măruță nu-i rezistă. I le-a cumpărat!

„Eva seamănă mult cu Andra. De exemplu, și ei îi place mult la shopping! 😂 Am fost împreună la Mercato Kultur și, așa cum puteți vedea în video, am descoperit o colecție specială. (…) Cum ar fi ca, într-o zi, chiar Eva să înregistreze acolo primele ei piese? 😍 Cu acest gând am lăsat-o să își aleaga ce și-a dorit din magazin!”, a dezvăluit Cătălin Măruță.


Exclusiv. Andreea Esca dă din casă. E incredibil ce a ajuns să facă mama ei

TikTok în pericol, cei de la YouTube i-au pus gând rău


eva maruta

Mica Eva știe cum să ceară și, cu o mamă care e un exemplu de bun gust, nu e de mirare că are deja talent în a combina haine și accesorii. Pentru prima zi de grădiniță, puștoaica a asortat cele mai simpatice șosete cu volănaș la ținuta ei cu rochița și cardiganul care fac parte din uniformă.

eva maruta

Că e pasionată de modă și chiar de modelling se vede din restul postărilor pe care puștoaica le împărtășește cu cei peste 260.000 de fani. Zilele trecute a etalat un superb costum de baie, pe marginea piscinei, pozând ca o divă, iar la alte evenimente a îmbrăcat ținute cochete.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp