Fiica lui Meryl Streep s-a căsătorit în secret  cu un DJ

Fiica lui Meryl Streep s-a căsătorit în secret  cu un DJ
Știați că Meryl Streep e mama a patru copii? E căsătorită de peste 40 de ani cu același bărbat, recunoscut printre altele pentru discreția sa. De o mare discreție dă dovadă și fiica sa cea mare.

Fiica lui Meryl Streep s-a căsătorit în secret  cu un DJ și nu am fi aflat nimic dacă bărbatul nu ar fi făcut public fericitul eveniment, de ziua lui. Mariajul a avut loc chiar de ziua bărbatului. Acesta a împlinit 46 de ani. Și i-a făcut fiicei lui Meryl Streep cea mai frumoasă declarație de dragoste. Grace Gummer, fiica cea mare a lui Meryl Streep și Mark Ronson, cunoscut DJ, sunt acum căsătoriți.

Cuplul a anunțat știrea sâmbătă pe Instagram, când DJ-ul, în vârstă de 46 de ani, a împărtășit o captură uimitoare alb-negru de la ceremonia lor de nuntă. A alăturat un mesaj care marca propria sa zi de naștere. „(…) sunt sigur că mi-au trebuit 45 de ani să devin omul demn de dragostea ta. Sper să petrec fiecare dintre aceste zile de naștere lângă tine până la ultima mea zi. Și dincolo. Pentru totdeauna și al tpu  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ (și da, ne-am căsătorit)”, a scris DJ-ul.

Fiica lui Meryl Streep s-a căsătorit în secret  cu un DJ

În fotografie, Grace e strălucitoatre în rochia cu un decolteu adânc. Ea se ținea strâns de mâini cu Ronson, care purta un costum cu dungi și un yarmulke tradițional evreiesc. La începutul lunii august, s-a scris despre intenția cuplului de a se căsători în New York.

Surse apropiate cuplului au declarat că au redus lista de oaspeți, odată mare. Au rămas doar la prieteni și familie, din motive de siguranță, pe măsură ce se răspândește varianta Delta, mai contagioasă a noului coronavirus. Speculațiile că Mark și Grace s-au logodit au început la sfârșitul lunii mai, când a fost văzută cu un inel mare de diamant pe deget în fotografiile obținute de Page Six.

Compozitorul și producătorul cunoscutei piese „Uptown Funk” a confirmat știrea în iunie în timpul unei apariții pe podcast-ul FADER Uncovered. „M-am logodit în weekend-ul trecut”, a anunțat el, înainte de a-și aminti primul sărut „ciudat” alături de Grace. Despre cei doi s-a scris prima dată că ar fi împreună, în luna martie. Mark a fost căsătorit anterior cu actrița franceză Josephine De La Baum din 2011 până în 2017.

Grace calcă pe urmele celebrei sale mame

Grace, care a apărut alături de Greta Gerwig în Frances Ha și a avut roluri majore în American Horror Story și Mr. Robot, este fiica legendarei vedete de ecran Meryl Streep și a sculptorului Don Gummer.

Face parte dintr-o dinastie de actori care o include și pe sora ei mai mare Mamie Gummer, care a jucat rolul principal în serialul The CW Emily Owens, M.D., împreună cu un rol recurent în The Good Wife și The Good Fight. Sora ei mai mică Louisa Jacobson este, de asemenea, actriță. Iar fratele lor, Henry Wolfe este muzician și actor.

Cine este Mark Ronson

Ronson, un DJ de origine engleză, care a câștigat faima colaborând cu Adele, Bruno Mars și regretata Amy Winehouse, este fiul designerului de bijuterii Ann Dexter-Jones și al managerului de muzică, devenit dezvoltator imobiliar Laurence Ronson. Chitaristul Mick Jones îi este acum tată vitreg.

Printre frații săi cunoscuți se numără și DJ Samantha Ronson și designerul Charlotte Ronson, iar sora vitregă Annabelle Dexter-Jones este o actriță cunoscută pentru apariția în Succesiunea (HBO).

Sursa foto: Instagram