În 2006, Meryl Streep a jucat în celebrul film „Diavolul se îmbracă de la Prada”. Rolul răutăcioasei Miranda Priestly a fost unul dintre cele mai cunoscute din întreaga ei carieră. Însă actrița a mărturisit că nu a fost tocmai unul ușor. Meryl Streep și-a ignorat total colegii de platou și a intrat în depresie.

Pentru a reuși să intre în pielea personajului, vedeta a încercat interpretarea metodică – o tehnică practicată de actori precum Daniel Day Lewis și Dennis Hopper – prin care adoptă comportamentul personajului pe întreaga perioadă a filmărilor, atât în fața camerei, cât și în spatele acesteia.

Meryl Streep și-a ignorat colegii de platou. Anne Hathaway a fost intimidată 

Vedeta în vârstă de 71 de ani a explicat că a fost în depresie cât timp a jucat-o pe Miranda Priestly în comedia în care au mai apărut Anne Hathaway, Stanley Tucci și Emily Blunt. „A fost oribil! Mă simțeam deplorabil în rulota mea”, a povestit Meryl care a stat separat de ceilalți actori. „Îi auzeam pe toți distrându-se și râzând. Eram atât de deprimată! Mi-am spus: „Ei bine, este prețul pe care îl plătești pentru că ești șefă!”. „A fost ultima dată când am încercat tehnica metodică!”

Între timp, Anne Hathaway (38 de ani), a declarat că decizia lui Streep de a se comporta precum personajul pe care-l juca, chiar și în afara platourilor de filmare, „a intimidat-o”.

„Dar întodeauna am simțit că a avut grijă de mine”, a completat actrița din „Les Miserables”.

„Știam că orice ar face pentru a crea acea teamă, sunt în siguranță pentru că în același timp are grijă de mine”, a spus Anne. „Există această scenă în care Streep spune:„ Mă dezamăgești la fel de mult ca și restul acelor fete naive”, a continuat ea.

„Îmi amintesc momentul când camera s-a îndreptat spre mine. Am simțit cu adevărat presiunea. Îmi amintesc că am avut experiența de a o vedea pe Meryl cum mă urmărește, apoi și-a modificat [ușor] interpretarea, a schimbat-o puțin pentru a obține cât mai mult de la mine, făcându-mă să trec peste orice barieră am avut”, a concluzionat Hathaway.

Foto: Facebook

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană și-au spălat din nou rufele în public: ”Nesimțitule, trezește-te la realitate”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp