Avea doar 17 ani când povestea ei de dragoste a devenit publică. Fiica lui Pavel Stratan, cântăreață talentată și ea, se iubește cu Edward Sanda, un tânăr artist din Baia Mare. Tehnic el nu mai e adolescent. Are 23 de ani și e pregătit să înceapă viața de cap de familie.

Toamna aceasta, după ce Cleopatra a devenit majoră din punct de vedere legal (a împlinit vârsta de 18 ani  la începutul lunii octombrie), ea și iubitul ei și-au oficializat relația care ieșise la iveală încă de la începutul anului.

Băimăreanul Sanda a cerut-o de soție, iar puștoaica nu a stat deloc pe gânduri și a spus „Da”. Părinții ambilor copii au fost astfel puși în fața faptului împlinit și nu au avut altceva de zis decât să se bucure pentru dragostea lor.

Cei doi tineri au planuri mari. Așa cum Rețete și vedete a scris, Cleopatra Stratan a păstrat acasă ținuta din clipul melodiei care a consacrat-o, Ghiță, pentru că își dorește să își îmbrace fiica în acele haine deosebit de drăguțe.

Viitoarea soție și-a lăsat „bărbatul” să facă anunțul

În ceea ce privește detaliile evenimentului, cei doi artiști au stabilit data nunții. Cleopatra Stratan își dorește să se mărite cât mai repede. Ca atare a stabilit data căsătoriei pentru anul viitor și l-a lăsat pe viitorul ei soț să facă anunțul.

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive”, a spus Edward Sanda pentru impact.ro.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au ales deja și nașii pe care îi doresc alături la fericitul eveniment. Este vorba despre cunoscutul actor de comedie Dan Badea și frumoasa lui soție.

Sursa foto: Instagram

Crina Abrudan revine pe micile ecrane! Unde va apărea celebra prezentatoare TV

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp