Fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman, apariție rară în media. Bella a vrut să-și arate nasul

Fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman, apariție rară în media. Bella a vrut să-și arate nasul
Bella Cruise, fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman, își prezintă chipul într-un selfie rar. Ea este fiica cea mare a celor două staruri.

Cum a ajuns Bella Cruise, fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman, poate vedea acum toată lumea. Tânăra și-a pus „belciug” în nas și e mândră tare.  În ciuda faptului că provine dintr-o familie celebră, Bella Kidman Cruise evită, în general lumina reflectoarelor.

Așadar, când a postat un selfie rar, fanii au remarcat acest aspect. Fiica superstarurilor Tom Cruise și Nicole Kidman, în vârstă de 28 de ani, purta un tricou imprimat cu fața lui Bill Murray. Ea își purta părul roșu îndreptat în jos pe părți și pe lângă umeri. În nas, fata poartă un inel.  Ea a însoțit fotografia cu un emoji în formă de cowboy zâmbitor.

Cum a ajuns Bella Cruise

Bella este fiica adoptivă a lui Kidman și Cruise, împreună cu fratele ei, Connor.  Aceștia i-au adoptat pe cei doi copii în 1995, în timp ce erau căsătoriți.  Cuplul a divorțat în 2001 după 12 ani. La fel ca tatăl lor adoptiv, Bella și Connor sunt scientologi.  Mama lor a comentat decizia lor într-un interviu din 2019 pentru „The Sun”. „Au făcut alegerea de a a fi scientologi.  Sarcina noastră ca părinți este să oferim mereu dragoste necondiționată ”, a spus actrița.

Bella s-a separat de mama sa după divorțul acesteia de Tom Cruise, în 2001. Cu toate acestea, perechea mamă și fiică ar putea fi pe drumul spre reconciliere după ce fanii au observat că Bella începuse recent să aprecieze postările pe care le face Nicole pe Instagram.

O sursă a declarat revistei „New Idea”: „Bella a apărut dintr-o dată pe Instagram-ul lui Nicole.  Este deosebit, având în vedere tot ce s-a întâmplat între ei.” În timp ce Tom și Nicole au împărțit custodia copiilor lor, s-a relatat că Nicole s-a înstrăinat de Bella și Connor, ani de zile.

Bella e artistă. Ani de zile nu a vorbit cu mama ei

Faptul că Nicole nu mai este un membru al religiei controversate probabil o face o „personalitate antisocială” (SP). Scientologii sunt încurajați să „se deconecteze” de așa-numitele SP, deoarece aceste persoane sunt considerate o barieră în calea creșterii spirituale. Nicole nu a participat nici la nunta fiicei sale, în ciuda faptului că se afla la Londra, cântând la un spectacol la acea vreme.

Vedeta a rămas în mare parte tăcută despre relația tensionată cu copiii ei adoptați.  „Sunt foarte discretă despre toate astea. Trebuie să protejez toate acele relații.  Știu 150% că aș renunța la viața mea pentru copiii mei, pentru că acesta este scopul meu”, a spus ea anterior revistei „Who”.

După divorțul de Tom Cruise, Nicole a devenit mama vitregă pentru, Sunday, de 12 ani, și pentru Faith, de nouă ani alături de al doilea soț al ei, cântărețul de muzică country, Keith Urban.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre