Cine este noua iubită a lui Tom Cruise. În sfârșit ne-o arată

Cine este noua iubită a lui Tom Cruise. În sfârșit ne-o arată
După ce s-a despărțit de Katie Holmes, nimeni nu l-a mai văzut pe celebrul actor în vreo companie feminină. Părea că alte alte priorități și preocupări. Până acum.

Toată lumea se întreabă cine este noua iubită a lui Tom Cruise, și avem informații. Din timpul relației cu Katie Holmes, Tom Cruise nu a fost văzut la un eveniment oficial cu o companie feminină. Iată că, în cele din urmă, în tribunele din Wimbledon am văzut neașteptatul.

Actorul a participat la finala feminină și masculină a turneului de tenis, pe 10 și 11 iulie, într-un costum albastru elegant și ochelari de soare „lacrimă” Top Gun, alt detaliu a ieșit în evidență în cazul actorului. Ascesta a venit însoțit. Identificată de ziare ca fiind logodnica sa, Hayley Atwell a fost o apariție atrăgătoare, scrie Elle Italia.

Tom Cruise și-a făcut curaj și și-a scos iubita în lume

Tânăra a debutat oficial alături de actor la Wimbledon, într-o rochie lungă imprimată și un pardesiu alb. Cei doi au fost fotografiați schimbând priviri și zâmbete complice, apoi răsfățându-se în râsete puternice între meciuri.

Cuplul a fost cu siguranță în companie bună, printre numeroasele celebrități prezente, de la David Beckham la Kate Middleton trecând prin Sienna Miller, Poppy Delevingne, FKA Twigs, Benedict Cumberbatch, Eddie Redmayne.

Cine este noua iubită a lui Tom Cruise

Hayley Atwell este o actriță destul de cunoscută. Născută la Londra în 1982, Hayley Atwell s-a apropiat de mică de actorie debutând la Royal Shakespeare Company. Primul ei rol major a fost în serialul TV Pilonii Pământului, pentru care este nominalizată și la Globul de Aur.

Apoi ajunge SUA și devine cunoscută publicului larg. Aici joacă rolul Peggy Carter din Captain America, filmul Marvel.  Urmează interpretarea din seria TV Agents of S.H.I.E.L.D. Doar văzând-o în rolul lui Peggy, Tom Cruise decide să o distribuie pentru Mission Impossible 7.

Filmul lui Tom Cruise pare acum oarecum o glumă din cauza nenumăratelor întârzieri acumulate pe platou din cauza pandemiei, care a dus și la mai multe izbucniri ale actorului, care au devenit virale. Cu toate acestea, dragostea dintre Hayley Atwell și Tom Cruise pare să fie la locul ei.

Zvonurile despre cei doi au început încă de când au fost văzuți mână în mână la premiera filmului lor și acum continuă, din ce în ce mai persistente. Prin urmare, prezența comună a celor doi în Wimbleon ar putea fi semnalul definitiv al unei povești de dragoste în curs de desfășurare.

Sursa foto: Instagram

 

Recomandarile noastre