Echipa filmului Misiunea Imposibilă, infectată într-un club de noapte. Ce se întâmplă cu ea și Tom Cruise

Echipa filmului Misiunea Imposibilă, infectată într-un club de noapte. Ce se întâmplă cu ea și Tom Cruise
Filmările de la cea mai nouă peliculă din franciza „Mission: Impossible” au fost sistate timp de două săptămâni după ce mai mulţi membri ai echipei de producţie au fost depistaţi cu COVID-19. Anunțul a fost făcut reprezentanţii studioului Paramount Pictures, potrivit Reuters.

Misiunea Imposibilă a fost oprită, dar studioul cinematografic nu a dezvăluit identitatea persoanelor infectate. Și nici  numărul acestora. Singura certitudine e că protagonistul, starul american Tom Cruise, nu se află printre ele, potrivit The Sun.

„Am oprit temporar producţia la „Mission: Impossible 7” până pe 14 iunie în urma unor rezultate pozitive la testele de rutină. Respectăm toate protocoalele de securitate şi monitorizăm în continuare situaţia”, au precizat reprezentanţii studioului Paramount într-un comunicat.

Misiunea Imposibilă a fost oprită pe motiv de carantină

Filmul „Mission: Impossible 7” urmează să fie lansat pe marile ecrane în mai 2022. Tabloidul The Sun, care citează surse confidențiale, afirmă că ar fi vorba de un număr de 14 persoane din echipa de producţie care ar fi fost testate pozitiv cu noul coronavirus. Infectarea s-ar fi produs într-un club de noapte. Totul a ieșit la iveală după filmarea unei secvenţe într-un club de noapte.

În continuare, Tom Cruise, asemenea altor membri ai echipei, va trebui să respecte o perioadă de carantină de 14 zile. Acesta este totodată și producătorul peliculei. Momentan el nu a făcut nicio declarație presei.

Franciză de succes

Mission: Impossible” este una dintre cele mai importante francize de la Hollywood. Cel de-al şaptelea film al seriei s-a numărat printre primele care şi-au sistat producţia din cauza pandemiei de COVID-19. Filmările, care se desfășurau la Veneția, au fost prima dată oprite în februarie 2020.
Ulterior, filmările au fost reluate anul trecut. Echipa a turnat în mai multe ţări, printre care Norvegia, Italia şi Marea Britanie.

Tom Cruise e de-a dreptul vigilent cu păstrarea normelor sanitare de protecție în contextul pandemiei. Amintim că în decembrie a apărut o înregistrare audio în care îi ceartă pe unii dintre membrii echipei de filmare din cauza încălcării protocoalelor de siguranţă anti-COVID-19.

Sursa foto: Instagram

Artistul care s-a născut în cușca leilor