Un articol publicat pe Page Six ridică o problemă gravă în sezonul nunților în Statele Unite. Se pare că pandemia Covid a aruncat miresele într-un haos în ceea ce privește vestimentația, căci nu se mai găsesc sutiene. Ziua nunții este una dintre cele mai importante din viața unei femei, astfel că toate își doresc să atingă perfecțiunea în materie de ținută. Pentru asta însă, este nevoie de o serie de pregătiri intense, dar și de accesorizarea rochiei de mireasă, ca totul să fie la locul lui în ziua cea mare. 

Pandemia de Covid a aruncat miresele în haos. Nu mai sunt sutiene fără bretele 

Statele Unite se pare însă că se confruntă cu o criză în materie de lenjerie intimă. Totul ar fi pornit de la un container plin cu sutiene fără bretele, care este blocat la mii de kilometri de America. Conform Page Six, China este cel mai mare furnizor de lenjerie intimă pentru Statele Unite, însă totul s-a dus de râpă de când cu pandemia, care a afectat lanțul de aprovizionare. 

Lori Kaplan de la Bra Tenders, un magazin de lenjerie intimă din New York, s-a plâns de situație. „Covid a perturbat lanțul de aprovizionare. China a fost închisă. Nu putem obține agrafe sau ace de siguranță. Cel mai mare furnizor de containere încărcate cu sutiene fără bretele este blocat pe o navă într-un port de cealaltă parte a lumii. Este sezonul nunților, sezonul absolvirilor, sezonul balurilor. Vor sutiene fără bretele. Nu le pot obține”, a mărturisit, supărată, femeia. 

Problema este cu atât mai mare cu cât aceste sutiene fără bretele au în general și partea din spate transparentă. Astfel, doamnele și domnișoarele pot purta rochii de seară sau de mireasă decoltate la spate sau fără bretele. Dar în aceste condiții, rămâne ca femeile să devină inventive. Sau să aplice metodele folosite de celebrități cum ar fi Kim Kardashian, care a folosit bandă adezivă în lipsă de altceva. 

Sursă: Page Six

Răsfăț în lumea modei. Începe Romanian Fashion Week

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp