Tom Cruise nu mai filmează ”Misiune Imposibilă 8”. De vină e noul ”Top Gun”

Tom Cruise nu mai filmează ”Misiune Imposibilă 8”. De vină e noul ”Top Gun”
Tom Cruise a primit vești proaste. Actorul se aștepta să filmeze ”Misiune Imposibilă 8”, însă acest lucru nu mai este posibil acum. De vină este continuarea ”Top Gun”.

Franciza ”Misiune Imposibilă” este celebră în toată lumea. Fanii așteaptă de fiecare dată continuarea poveștii și a aventurilor agentului secret Ethan Hunt, potretizat de Tom Cruise. Conform presei internaționale, seria ”Misiune Imposibilă” a avut până acum încasări totale de peste 3,5 miliarde de dolari. 


Fanii așteaptă cu sufletul la gură lansarea filmului ”Misiune Imposibilă 7”, ce trebuia să aibă loc în 2020. Însă din cauza pandemiei de coronavirus, filmările au fost amânate, însă au fost reluate cu succes anul acesta. Mai mult decât atât, Tom Cruise a avut o perioadă bună căci va apărea și în continuarea celebrului film ”Top Gun”, care urmează să debuteze  pe 2 iulie anul acesta. 

Tom Cruise, încurcat de lansarea ”Top Gun-Maverrik”. I s-a amânat rolul de spion 

Vești proaste însă au venit pentru actor în urmă cu câteva zile. Filmările pentru“Mission: Impossible 8” au fost amânate din cauza angajamentelor pe care Cruise le are privind “Top Gun: Maverick”. Actorul va trebui să filmeze materiale promoționale pentru continuarea peliculei “Top Gun”, care urmează să fie lansată pe 2 iulie, motiv pentru care nu va fi disponibil imediat pentru partea a opta a francizei de spionaj.

Inițial, producătorii au anunțat că partea a șaptea și a opta din această serie vor fi turnate una după cealaltă. Imediat după ce “Top Gun: Maverick” va fi lansat, Tom Cruise se va întoarce, însă, pe platourile de filmare, în rolul agentului Ethan Hunt. Regizorul Christopher McQuarrie a declarat pe Instagram că au filmat cu succes mai multe scene pentru “Mission: 7” în Abu Dhabi și a lăudat experiența de acolo. Acesta a menționat că s-au întors la Londra pentru montajul final al filmului care va fi lansat pe 19 noiembrie. Potrivit planurilor actuale, filmul  “Mission: Impossible 8” va fi lansat  pe 4 noiembrie 2022. 

Foto: Facebook

Dorian Popa lipsește de pe vlog! A mărturisit chiar el care este motivul!