Despre Connor Cruise, Rețețe și vedete a mai scris. Fiul adoptat al lui Nicole Kidman și Tom Cruise a rămas în custodia actorului după divorțul de Nicole. Connor Cruise are 26 de ani, iar acum doi ani a anunțat că intenționează să se căsătorească cu iubita lui de origine italiană, alături de care s-a mutat în Florida. 

Tom Cruise și-a îndrăgit deja viitoarea noră și este în culmea fericirii că familia se va mări. Connor este actor, la fel ca părinții săi. 

Connor Cruise în luna mai

După ce în luna mai Connor a pus poze pe Instagram din vacanța din Costa Rica, acum fiul lui Tom Cruise revine, însă este de nerecunoscut. În vacanța din Costa Rica, tânărul a afișat o barbă lungă și bogată, fiind complet diferit față de cum îl știau fanii. 

Fiul lui Tom Cruise e de nerecunoscut. A renunțat la barbă 

După ce fanii au fost surprinși de barba lui Connor, acesta nu a mai postat o vreme pe rețele sociale. Însă zilele trecute, a revenit în forță cu o schimbare totală de look. În fotografia urcată pe Instagram Stories, fiul lui Tom Cruise apare cu barba proaspăt tunsă și aranjată. Dar și cu părul tuns aproape de zero, spre deosebire de cârlionții cu care se prezentase anterior, în Costa Rica. „Față nouă, cine-i aici?”, a scris tânărul la poză. 

Tom și Nicole au fost căsătoriți din 1990 până în 2001 și l-au adoptat pe Connor în 1995. Trei ani mai târziu, au adoptat-o și pe Bella, acum în vârstă de 28 de ani. În timp ce Connor locuiește în Florida, Bella locuiește în Marea Britanie, alături de soțul ei, Max Parker, consultant IT. 

Anul trecut, Cruise a încercat să-și convingă fiica să locuiască cu el într-un apartament de lux, însă aceasta a refuzat. Vecinii au declarat pentru o publicație australiană că tânăra de 27 de ani preferă să trăiască într-o manieră mai modestă în comparație cu stilul de viață fastuos în care a crescut. 

Foto: Facebook, Page Six

Ipoteză șocantă. Românii de 40-60 de ani nu vor mai ajunge la pensie

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri