Fiica prințului Harry și Meghan Markle a primit un cadou excentric. Prințul a făcut un credit la bancă pentru asta

Fiica prințului Harry și Meghan Markle a primit un cadou excentric. Prințul a făcut un credit la bancă pentru asta
A lăsat în urmă viața de actriță să se căsătorească cu moștenitorul regelui Charles, dar sursele spun că Meghan ar lua în considerare o revenire pe ecran. Chiar dacă autorul regal Christopher Andersen consideră că ar fi un „pas înapoi” pentru ea.

De asemenea, se aude că Meghan ar fi semnat anul acesta cu agenția de talente de top William Morris Endeavour, dar nu a anunțat până acum că ar avea vreun proiect nou în pregătire.

În trei ani de Montecito, Harry au reușit să facă din conacul cu nouă dormitoare sun palat în toată puterea cuvântului, pe care-l împart cu cei doi copii, prințesa Lilibet de doi ani și prințul Archie, de patru ani. Iar mezina și-a pus amprenta asupra casei, având, după cum a dezvăluit Harry, o zonă din bucătărie dedicată ei.

Pe care părinții au denumit-o cu mândrie și bucurie, „Lili Land”. Prințul Harry a vorbit despre casă în cartea sa de memorii Spare, în timp ce își amintea de o pasăre colibri care a zburat în casă.

Așa arată camera lui Lilibet

„Nu vom mai avea ocazia să fim atât de aproape de colibri niciodată (…) pentru că sunt speriați de oameni”

„Pasărea colibri a zburat în jurul bucătăriei noastre prin spațiul aerian sacru pe care îl numim Lili Land, unde am așezat țarcul de joacă al bebelușului cu toate jucăriile și animalele de pluș ale acesteia”, a mărturisit Harry. De altfel, într-un episod al emisiunii, prințul i-a vorbit și fiului său despre colibri, în timp ce părea că stă afară, pe un balcon: „Nu vom mai avea ocazia să fim atât de aproape de colibri niciodată (…) pentru că sunt speriați de oameni”.

Fanii au văzut cum arată camerei micuței Lilibet

În proiectul Netflix Harry & Meghan de anul trecut, cuplul a împărtășit crâmpeie din proprietatea lor, fanii având posibilitatea să vadă cum arată exteriorul casei, inclusiv o parte din grădină. Dar și o mică parte din camera prințesei Lilibet, prezentată într-o fotografie alb-negru în care apare Meghan ținându-și fiica în brațe.

Camera părea să aibă detalii pictate pe perete, dar și imagini cu o veveriță deasupra unui cadru de ușă. Exista, de asemenea, un coș de Mozaic și un spațiu de depozitare, care semăna cu o comodă.

Copiii sunt îndrăgostiți de parcul de joacă din grădină

Proprietatea ducelui și a ducesei de Sussex seamănă cu un hotel sau un sat de vacanță, motiv pentru care toți cei care au văzut imaginile prezentate spun că nu au nevoie niciodată să plece în vacanță. Conacul este dotat cu o piscină uriașă cu multe șezlonguri unde se pot distra multe familii, precum și o seră de legume, plus flori și faună din belșug.

Copiii sunt, fără îndoială, ocupați de parcul mare de joacă din grădină. Sursele spun că există două tobogane, o coardă elastică, un helter skelter și două tipuri de pereți de cățărat.

Harry a dezvăluit și cum a plătit pentru a cumpăra conacul

În interior, familia are o sală de cinema și una de jocuri, iar rapoartele spun că mai există și o sală de oaspeți separată cu două dormitoare și două băi, pe care Harry și Meghan o vor folosi, fără îndoială, pentru ca alți membri ai familiei să rămână în perioada de vară.

Harry, moment de liniște la Montecito alături de cei doi copii

În special mama lui Meghan, Doria Ragland, care locuiește la două ore de fiica și ginerele său. În cartea lui, Harry a vorbit și despre cum a plătit cuplul pentru conac: „Așa că am adunat un avans, am luat un credit ipotecar și în iulie 2020 ne-am mutat”.

„Vedeți cum sunt conectați în partea de jos? Iubirea mea, suntem noi”

Ducesa a dezvăluit anterior că s-au îndrăgostit de proprietate la prima vedere. „Am făcut tot ce am putut pentru a obține această casă. Pentru că intri și spui… Joy. Și expiri. Și calm. Este o vindecare. Te simți liber. (…) Unul dintre primele lucruri pe care le-a văzut soțul meu când am mers în jurul casei au fost acei doi palmieri.

Vedeți cum sunt conectați în partea de jos? El spune: Iubirea mea, suntem noi.  Și acum, în fiecare zi, când Archie trece pe lângă ei, spune: „Bună, mamă. Bună, tată”, a declarat Meghan pentru The Cut.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre