Fiica și fiul Ozanei Barabancea nu se dau înapoi. „O să le stoarcem toate lacrimile cu putință”

Fiica și fiul Ozanei Barabancea nu se dau înapoi. „O să le stoarcem toate lacrimile cu putință”
Ozana Barabancea, jurata de la „Te cunosc de undeva!” este fericită și împlinită  în legătură cu proiectele ei. Însă cele mai importante proiecte din viața ei sunt cei doi copii, fiica și fiul, ambii muzicieni.

Anul trecut a fost un an greu pentru Barabancea, care a avut de tras cu fiul său, din cauza unui accident. Anul acesta însă, a început primăvara cu bucurie enormă. Fiica ei, Gloria, a devenit femeie din punct de vedere legal. Fiica prezentatoarei a împlinit 18 ani și a devenit una dintre cele mai râvnite femei din mediul muzical.

Este cu adevărat foarte frumoasă și elegantă. Zilele trecute, Ozana Barabancea s-a pregătit pentru o mare petrecere, cu ocazia aniversării fiicei sale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria Barabancea (@gloriabarabancea)

„Gloria tocmai a făcut 18 ani și îmi e greu să realizez că au crescut și a trecut timpul atât de repede. Dar, pentru mine, ei, totuși, sunt copiii mei. Trebuie să mă obișnuiesc cu ideea că trebuie să-i las să zboare”, a declarat vedeta pentru Click!.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria Barabancea (@gloriabarabancea)

Gloria Barabancea i-a călcat pe urme mamei sale celebre. Și nu, nu doar la frumusețe, ci și la talent. Ea este elevă în ultimul an la Liceul George Enescu din Capitală.

Tânăra studiază pianul și se mândrește deja cu numeroase premii la concursuri naționale și internaționale. E performantă de mică. În 2020 s-a clasat în Top 25 în cadrul unei competiții internaționale pentru pian.

Ozana Barabancea, pe aceeași scenă cu copiii ei

Andrew, fratele Gloriei și fiul Ozanei Barabancea, are 22 de ani deja. Este și el talentat în muzică. Frumos și el, acesta are o relație specială cu  celebra sa mamă.

Cei care vor să îi vadă împreună, pe aceeași scenă, o pot face pe 10 martie, când cei trei Barabancea vor performa în cadrul unui spectacol la Palatul Copiilor.

„Pregătim un concert, „Mama, eterna iubire”, în care vom avea un repertoriu extraordinar de frumos, cald, sensibil. În speranța că vom opri timpul în loc, pentru fiecare spectator din sală, vom încerca să emoționăm, să impactăm, să le stoarcem toate lacrimile cu putință, având un repertoriu extraordinar de frumos și variat, și nostalgic, până la urmă”, a dezvăluit Ozana Barabancea despre concertul pe care fiul ei, Andrew, îl promovează și el pe rețelele sociale.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre