Ozana Barabancea ne spune de ce nu vrea să-și facă iubit. „Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea”

Ozana Barabancea ne spune de ce nu vrea să-și facă iubit. „Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea”
Ozana Barabancea e una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Cum își păstrează imaginea.

Are o voce superbă, e apreciată pentru calitățile sale, dar încă se luptă cu kilogramele în plus. Ce are de gând să facă Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea ne spune de ce nu vrea să-și facă iubit. „Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea”

Cu câțiva ani în urmă, Ozana Barabancea a făcut un pas extrem de important pentru sănătatea ei: și-a făcut o primă operație, în urma căreia a reușit să slăbească nu mai puțin de 60 de kilograme în câteva luni. Vedeta spune că această decizie a luat-o împreună cu duhovnicul ei:

„Mi-a fost un pic frică de această operație am făcut-o cu binecuvântarea duhovnicului meu, pe 20 iunie 2017, la domnul Rubin Munteanu. Mi-a dat o nouă șansă, eu nu am vrut neapărat să arăt bine. Eram foarte grasă, de la 128 am ajuns la 116 și la 114 am ajuns pe masa de operație. Reușisem să slăbesc cu dietă de la 128 la 116. M-am dus efectiv și m-am operat”, a povestit Ozana Barabancea pentru Ego.

Și-a pus inel gastric

Totul a decurs bine o perioadă, dar pandemia i-a adus Ozanei câteva kilograme în plus. Cântăreața a luat rapid măsuri și și-a făcut o a doua operație, de data asta optând pentru un inel gastric. Ea se simte foarte bine, iar recuperarea a fost mult mai ușoară. În dragoste însă, ea nu are prea multe noutăți, pentru că în acest moment, deși e împinsă la spate de copii, nu vrea să-și facă nici un iubit, preferând ca în acest moment să se axeze doar pe carieră.

„Sunt colegă cu băiatul meu. El este la licenţă, eu sunt la master la stilistică dirijorală, orchestră, simfonică”

„Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. (…) Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt. (…) Sunt masterandă la al treilea master la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. Sunt colegă cu băiatul meu. El este la licenţă, eu sunt la master la stilistică dirijorală, orchestră, simfonică”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram