Ozana Barabancea se laudă cu copiii ei. De ce vrea să fie mamă singură

Ozana Barabancea se laudă cu copiii ei. De ce vrea să fie mamă singură
Jurata de la Te cunosc de undeva! Ozana Barabancea are acum 51 de ani. E o voce superbă și are excepționale cunoștințe de canto. Dar mai presus de toate e mamă.

Ozana Barabancea se laudă cu copiii ei. O face rar, dar și când o face își surprinde comunitatea de urmăritori din mediul online.

Anul trecut, vedeta a mărturisit cât de specială e relația cu cei doi copii ai săi. Aceștia sunt mari. Și îi cer mamei lor să își facă un iubit. Vedeta însă, are alte planuri. „Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. (…) Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt”, a mărturisit Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea se laudă cu copii ei

Ozana Barabancea este o mamă cu adevărat împlinită. Copiii ei sunt mari. Și dincolo de faptul că sunt niște tineri foarte frumoși, sunt și extrem, de talentați. Ozana Barabancea a publicat o imagine pe rețelele de socializare cu cei doi copii ai ei, iar fanii au reacționat imediat când au văzut fotografia.„Premieră mondială: Mama dirijor (Ozana Barabancea) de orchestră simfonică, fiica pianista solo, @gloriabarabancea debut fulminant la cel mai prestigios Festival Internațional de Teatru din România: FITS! Sibiu!” – a scris vedeta pe Instagram.

Vedeta este o mamă mândră, iar copii ei care acum sunt doi tineri în toată firea, sunt foarte frumoși. Gloria Barabancea are 17 ani și este elevă a Colegiului Național de Muzică George Enescu din Capitală. Tânăra cântă la pian cu pasiune și este deosebit de activă pe rețelele sociale. Fratele Gloriei, Andrew, are 20 de ani. Tânărul a moștenit și el pasiunea mamei pentru muzică și cântă la pian. De asemenea, este pasionat de sport.

Zilele trecute, Ozana Barabancea a distribuit în mediul online o imaginea rară cu cei doi copiii ai ei. Artista a făcut publică o fotografie cu cei doi copii, surprinsă la un eveniment artistic la care și ea a participat. Jurata a primit multe mesaje de la fani, care i-au spus că are doi copii foarte frumoși. „Absolut superbi. felicitări”, „Doi copii frumoși și talentați și o mămică pe măsură ”, „SUPERBI! Felicitări și succes în continuare și binecuvântări”, au fost câteva dintre mesajele pe care vedeta le-a primit de la fani.