Filme pe care să le vizionezi cu familia de Crăciun

Filme pe care să le vizionezi cu familia de Crăciun
A venit iată în sfârșit acea perioadă a anului în care ne strângem acasă cu cei dragi și petrecem timp în jurul bradului. Tuturor ne place să mâncam delicioasele preparate de Crăciun și să desfacem cadourile de la Moș. După toate aceste activități însă, putem foarte bine să vizionam un film în familie. Cei mici vor fi încântați, iar cei mari se pot relaxa cu o ciocolată caldă în fața televizorului.

Pentru seara de Crăciun propunem cinci filme tocmai bune de vizionat cu cei mici, dar și cu cei mari. Și pentru efect, sugerăm să fie acompaniate de o ciocolată caldă, sau după preferințe, un ceai tematic și o felie de cozonac. Și neapărat o pătură călduroasă care să acopere toată familia, distracția fiind astfel garantată. 

1. Jingle Jangle – Călătorie de Crăciun (2020) 

Probabil una dintre cele mai așteptate lansări Netflix în acest an, Jingle Jangle nu a dezamăgit. În acest film care urmează să devină unul clasic de Crăciun, întâlnim un inventator de jucării care după ce îi este distrusă afacerea, reușește să-și revină și să prezinte lumii o nouă jucărie uimitoare cu ajutorul inspiratei sale nepoate. 

2. Klaus (2019) 

Această poveste a lui Santa Klaus este primul film animat de la Netflix și îl prezintă pe Klaus (JK Simmons, câștigător al premiului Oscar), un bărbat mare, cu barbă, care are pricepere la crearea de jucării, dar care nu prea are interes pentru copii, dar și pe Jesper (Jason Schwartzman), cel mai rău transportator poștal vreodată și Alva (Rashida Jones), un profesor cinic. Aceștia locuiesc în Smeerensburg, cel mai nefericit loc de pe Pământ. Știm că sună ca ceva morocănos, dar nu vă faceți griji: inimile înghețate se topesc și chiar și Smeerensburg poate găsi bucurie.

3. The Grinch (2018) 

În timp ce orașul Whoville așteaptă cu nerăbdare 25 decembrie, tipul cârcotaș și verde descoperă o modalitate de a-l ruina pentru toată lumea. El încearcă să se dea drept Sfântul Nick, să fure Crăciunul de la Whovillians și, în cele din urmă, să pună capăt celei mai minunate perioade din an.

4. Frozen (2013) 

Încă de când era mică, Elsa (Idina Menzel), prințesa Arendelle, a avut puteri magice. Cu o mișcare a mâinii, ea poate acoperi totul în jurul ei în gheață și zăpadă. Cu toate acestea, când abilitățile ei aproape o omoară pe sora ei, Anna (Kristen Bell), Elsa este închisă într-o cameră din castelul ei și sfătuită să nu iasă de acolo până când nu va ajunge la vârsta pentru încoronarea ei ca regină. În acea zi, în mod surprinzător, lucrurile merg foarte rău, iar cele două surori, cu ajutorul unui om de zăpadă prietenos care visează să poată sta afară primăvara, trebuie să lucreze împreună pentru a salva regatul de iarna veșnică. 

5. It’s a Wonderful Life (1946) 

Regele incontestabil al filmelor de Crăciun, fabula înfricoșătoare a lui Frank Capra îl prezinta pe Jimmy Stewart în rolul lui George Bailey, un om cu ambiții mari (și cu o inimă mai mare) care visează să părăseasca orașul mic Bedford Falls, dar face sacrificii personale care creează o undă uluitoare. Un mesaj extraordinar pentru tinerii spectatori care privesc acest film. 

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, despărțiți de sărbători. Ce l-a făcut pe tânăr să petreacă Crăciunul departe de logodnică

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp