Finalul trist al unei iubiri. Kanye West i-a strigat numele în fața unui întreg stadion, dar Kim a reacționat așa!

Finalul trist al unei iubiri. Kanye West i-a strigat numele în fața unui întreg stadion, dar Kim a reacționat așa!
Celebrul rapper Kanye West, considerat un geniu în industria muzicală, are inima fârntă. Din cauza unor probleme psihice, precum depresie severă și sindrom bipolar, și-a pierdut frumoasa familie. Kim Kardashian nu vrea să-i mai acorde nicio șansă.

Kanye West a încercat din răsputeri să o recucerească pe Kim Kardashian în ultimele luni ale acestui an. Se află sub tratament pentru problemele sale de sănătate și și-a vândut ferma unde obișnuia să se retragă luni de zile, atunci când avea căderi psihice. Mai mult, de Ziua Recunoștinței, artistul în vârstă de 44 de ani și-a recunoscut toate greșelile, în special pe cele făcute față de familia sa – Kim Kardashian și cei patru copii ai lor – North WestSaint WestPsalm West și Chicago West.

„Amândoi am făcut greșeli. Eu am făcut greșeli. Am făcut anumite lucruri în public pe care nu ar fi trebuit să le fac în calitate de soț. Însă în acest moment sunt aici să schimb firul narativ al acestei povești”, a spus Kanye. „Sunt preotul propriei mele case. Trebuie să fiu pe cât posibil lângă copiii mei. Trebuie să mă întorc acasă”, a spus el.

Rapperul crede că Dumnezeu îl va ajuta

„Dacă dușmanul poate despărți cuplul Kimye, milioane de familii vor crede că despărțirea este OK. Dar dacă Dumnezeu aduce cuplul Kimye înapoi împreună, milioane de familii vor fi influențate și vor vedea că pot învinge separarea”, a mai spus Kanye.

Între timp, din păcate pentru Kanye West, Kim Kardashian și comediantul Pete Davidson au început să se afișeze în public, cinând și ținându-se de mână. Pete nu e chiar genul de bărbat cu care ne-a obișnuit Kim, astfel că presa de peste Ocean pune în permanență relația celor doi sub semnul întrebării.

Recent, Kanye i-a declarat iubire în fața unui întreg stadion

Marți seară, în Los Angeles, Kanye a susținut un concert alături de Drake în fața a 70 de mii de spectatori. În tribună era și Kim, împreună cu copiii lor. Rapperul a făcut senzație cu noile piese de pe albumul abia lansat, „Donda”, în special cu piesa „Runaway” (Fugar/ă). După versul „Am nevoie de tine / Aleargă înapoi la mine” rapperul a spus, plin de emoție, „Mai specific, tu, Kimberly”.

Sala a aplaudat frenetic, însă Kim, nu.

Mai mult, la două zile după această emoționantă declarație, Kim Kardashian s-a adresat instanței în privința divorțului lor. A cerut judecătorilor să separe porcesul de custodie și partaj, de statutul său marital. În alte cuvinte, să o declare divorțată în regim de urgență.

Kanye a transformat-o pe Kim Kardashian în cea mai influentă vedetă din lume

Kim și Kanye au trecut prin multe, în relația lor de peste un deceniu. El s-a purtat mereu protector cu ea și chiar i-a deschis uși în industria fashion. Kanye a fost, de asemenea, stilistul soției sale și a reușit să o transforme într-o „icoană a modei”. Mai mult, acesta a ajutat-o să lanseze mai multe produse de succes pe piață. Averea ei s-a înzecit din momentul în care Kanye a preluat frâiele contractelor lui Kim.

Totodată, Kanye a suferit mai multe episoade psihotice, din cauză că a refuzat să-și ia tratamentul, apoi tot pe baza afecțiunii sale din zona psihiatrică a ales să candideze la președinția Statelor Unite.

Kardashian West Christmas Card 2019
https://www.instagram.com/p/B6BOBW-g-qp/
Credit: Kim Kardashian West/Instagram

Kim a pus capăt căsniciei atunci când Kanye a plâns în fața fanilor și a dezvăluit detalii intime din relația lor, precum faptul că ea ar fi vrut să avorteze primul lor copil.