Fiul Elodiei a apelat la Instanță. Nu vrea să mai audă de Cioacă!

Fiul Elodiei a apelat la Instanță. Nu vrea să mai audă de Cioacă!
A trecut prin cea mai mare nenorocire a vieții când avea doi ani și și-a pierdut mama. Dar Patrick, fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă a reușit să uite tot trecutul.

Patrick, băiatul lui Cristian Cioacă se apropie de vârsta majoratului și vrea să facă tot ce-i stă în putință să-și vadă de viața lui.

Fiul Elodiei a pus piciorul în prag. Cristian Cioacă nu mai are ce să facă, pentru că decizia a fost luată

Patrick, fiul Elodiei, nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu trecutul și a decis să facă o schimbare majoră și să-și schimbe numele de familie, sperând că astfel va lăsa în spate tot ce a fost rău în viață. Potrivit informațiilor oferite de Antena 3, tânărul a preluat numele familiei care îl crește. Ajutat de tutorele său legal, el a înaintat deja cererea de schimbare a numelui și tot ce are de făcut este să aștepte.

Conform avocatei familiei Ghinescu, Crina Radu, adolescentul a înaintat autorităților o cerere de schimbare de nume, în urmă cu mai mult timp, însă acest lucru s-a întâmplat doar cu ajutorul surorii lui Cioacă, cea care în acte este tutorele lui Patrick. Astfel, potrivit avocatei, Patrick și-a schimbat numele de familiei, din Cioacă în Ene, cel din urmă fiind numele de familie al mătușii sale.

Ce i-a spus Cioacă copilului

Sursele spun că acesta are o relație bună cu Cristian Cioacă, care este închis pentru uciderea avocatei, chiar dacă el nu și-a recunoscut niciodată fapta.

Tot sursele spun că în prima ani ai anchetei, Cioacă i-ar fi spus băiatului său că Elodia ar fi plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Ce se întâmplă cu apartamentul Elodiei

De mai bine de un deceniu, apartamentul din Brașov unde au locuit Cioacă și Elodia a rămas nelocuit și nimeni nu a vrut să-l închirieze. Cioacă ar fi lăsat unui prieten, care are o agenție imobiliară cheia casei, în speranța că totuși cineva va dori să locuiască în acea casă, dar acest lucru nu s-a întâmplat până în acest moment.

Potrivit presei naționale. vecinii sunt disperați pentru că s-au adunat datorii imense la întreținere. Pentru că nu știu cum să mai rezolve această problemă, vecinii l-au chemat în instanță pe proprietarul agenției imobiliare, sperând că cineva îi va ajuta cu această problemă, a cărei rezolvare nu o găsesc.

Sursă foto: Arhivă