Fiul generalului Gabriel Oprea a prezentat ultima modă pe litoral

Fiul generalului Gabriel Oprea a prezentat ultima modă pe litoral
Vedetele noastre iau calea litoralului și se bucură de locațiile de lux unde-și pot etala mai bine avuțiile. Și Gabriel Oprea junior și-a dus iubita pe litoralul autohton. Departe de a avea trupuri de fotomodele, cei doi au etalat piese direct de pe podiumurile prezentărilor de modă. De altfel, bărbatul nu e străin de acest domeniu.

Fiul generalului Gabriel Oprea a fost surprins de paparazzi Cancan la mare. Din fotografiile publicate se vede că Gabriel Oprea jr. a prezentat ultima modă pe litoral. Are stil, prestanță, și mai ales, are bani ca să fier la modă în orice moment. De la București la mare, Oprea junior și iubita sa, Davida, au ajuns cu un Audi Q7 S Line. Mașina costă 80.000 de euro, sau 200.000 nouă, ori mai puțin, în funcție de vechime. Dar acestea e un detaliu nesemnificativ.

Fiul generalului Gabriel Oprea a prezentat ultima modă pe litoral

Gabriel Oprea Jr. i-a deschis portiera alesei inimii lui, Davida. Apoi a urmat adevăratul defileu de modă.

Ceas Audemars Piguet, modelul Royal Oak Offshore Diver (30.000 de euro), geantă de plajă Louis Vuitton Kasai Clutch (1.100 de euro), șort de baie Burberry (270 de euro), papuci Gucci (300 de euro), cămașă de la Bershka (25 de euro), după cum evaluează Cancan.ro.

Gabriel Oprea Jr. a fost model

Fiul generalului Gabriel Oprea a fost, în adolescență, model. El a prezentat moda pe catwalk. Gabriel Oprea Jr. intrase în „vizorul” creatoarei de modă Adina Buzatu, astfel că tânărul a participat, ca model, la un târg de nunți organizat la Cluj-Napoca, iar Adina Buzatu declara, la vremea respectivă, că nu știa că tatăl lui Gabriel este… membru în Guvern. Potrivit creatoarei, tânărul și-a dorit mult o astfel de carieră.

„Persoana de la agenție mi-a spus că a făcut eforturi considerabile să ajungă model (n.red.  – Gabriel Oprea Jr.), a făcut mult sport și a ținut dietă, ceea ce m-a impresionat. Mai rar vezi la tinerii de astăzi atâta determinare pentru a realiza ceva”, a spus aceasta.

Sursa foto: Cancan.ro

Cristina Cioran a cerut ajutor divin pentru fetița ei. Ce face acum micuța

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp