Fiul lui Alexandru Arșinel rupe tăcerea. Noi declarații privind starea de sănătate a marelui actor

Fiul lui Alexandru Arșinel rupe tăcerea. Noi declarații privind starea de sănătate a marelui actor
Toți cei care îl iubesc pe Alexandru Arșinel se roagă pentru sănătatea lui. Cum se simte acum marele actor.

Nu mai e nici o îndoială că Alexandru Arșinel rămâne unul dintre actorii cei mai iubiți de români. Când îl putem vedea din nou pe scenă.

Fiul lui Alexandru Arșinel rupe tăcerea. Noi declarații privind starea de sănătate a marelui actor

A ajuns de două ori la spital de la începutul anului, iar fanii lui Alexandru Arșinel vor să știe ce se întâmplă cu inegalabilul artist. Va mai urca oare pe scena teatrului de revistă Constantin Tănase? Fiul artistului vine cu noi detalii despre starea lui de sănătate. Se pare că actorul este mai bine, însă pentru moment acesta are nevoie de multă odihnă.

Și, cu ajutorul Divinității, e posibil ca de la toamnă, să ne bucurăm de prezența lui.  ”Tata este mai bine, dar mai așteptăm un pic până revine pe scenă, nu cred că vara aceasta, poate, din toamnă!”, a declarat Cristian Arșinel, fiul actorului, pentru Ego.

Am suportat multe transformări. Și operație pe cord, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe

Cu câteva luni în urmă, fostul partener de scenă al Stelei Popescu a declarat că nu se simte deloc bine, amintind de faptul că s-au strâns mult prea multe probleme de sănătate, însă spera că toate lucrurile vor reveni cât mai repede la normal. „Sunt acasă, dar nu sunt în regulă, nu mă simt bine, ci doar atât cât este suportabil. Sau atât cât să dau speranțe.

S-au adunat mult prea multe. Controlul asupra organismului meu nu-i ok, nu mă simt în putere, nu-l pot controla așa cum aș vrea. Am suportat multe transformări. Și operație pe cord, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper să nu mă mai întorc în spital”, a declarat Alexandru Arșinel, pentru Impact, în acel moment. De asemenea, anul trecut Alexandru Arşinel şi soţia sa au fost diagnosticaţi cu Covid-19 şi internaţi la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti.