Fiul lui Ion Țiriac face sondaje de opinie. Îl apasă tare… – Exclusiv

Fiul lui Ion Țiriac face sondaje de opinie. Îl apasă tare… – Exclusiv
Fiul cel mare al lui Ion Țiric e un bărbat asumat, frumos, atent etc, și preocupat de marile adevăruri ale vieții. Nu ar fi prima dată când își expune punctele de vedere î public.

Acum Ion Alexandru Țiriac vrea să știe ce crede lumea despre libertatea de expresie. Are și de ce să se întrebe. Cu un tată celebru, marele tenismen Ion Țiriac, a trăit în lumina reflectoarelor și a simțit pe propria piele cum unii oameni interpretează tot felul de situații, fapte sau gesturi. Inclusiv mariajul său, divorțul și apoi relația cu o celebră tenismenă, nu au scăpat de lupa „binevoitoare” a părerologilor de serviciu.

Ion Alexandru Țiriac face sondaje de opinie

Pe Instagram, Țiriac junior vrea să știe ce cred ceilalți despre un subiect care îl preocupă de ceva vreme, și anume dacă mai avem sau nu, cu adevărat, libertate asupra cuvântului.  Putem sau nu mai putem să ne exprimăm ideile? Asta îl interesează pe tânărul tată de doi băieți.

„Ni se spune că libertatea de expresie este dreptul nostru și obligația noastră. Ni se spune că opinia tuturor contează. Ni se spune că niciodată în istorie lumea nu a fost atât de incluzivă! Ei bine eu spun că este o prostie totală! Dacă ai o opinie în afara „agendei” întinsă pe rețelele sociale, ești discreditat și făcut să taci.

Dacă nu ești de acord, nu trebuie să ai o voce și dacă ai una care nu se potrivește exact „agendei”, ceea ce urmează e excluderea totală a vocii tale. În deceniul 2020, adevăratul război rece este în jurul libertății de expresie!”, a scris Ion Alexandru Țiriac înaintea întrebării pe care a lansat-o fanilor săi.

În final, acesta îi întreabă cum văd ei lucrurile: „Credeți că libertatea de expresie mai există pentru toată lumea sau doar pentru ideile mainstream pe care media vrea să le tolereze sau să le împrăștie?”. În proporție covârșitoare, lumea e de acord cu el: libertatea de experesie există ca idee, însă realitatea o contrazice.

Sursa foto: Instagram / Alexandru Țiriac