Fiul lui Ștefan Bănică jr., pe urmele lui Cătălin Botezatu. Fotografiile vorbesc de la sine

Fiul lui Ștefan Bănică jr., pe urmele lui Cătălin Botezatu. Fotografiile vorbesc de la sine
Că e un tânăr cu adevărat frumos, nu contestă nimeni. A avut pe cine să moștenească. Radu Ștefan Bănică este un june care, cu siguranță, va frânge multe inimi. Până acolo însă, tânărul are treabă.

Fiul lui Ștefan Bănică jr. și-a început cariera artistică de timpuriu, pe scenă, cântând, alături de tatăl său, și apoi în sala de teatru, el fiind student la actorie. Pentru că țintește sus, a pornit acum pe urmele lui Cătălin Botezatu. Imaginile vorbesc de la sine.

Radu, fiul lui Ştefan Bănică jr. a avut un ultim an fantastic.  În vârstă de 19 ani, acesta a intrat la Facultatea de Teatru, joacă deja într-o piesă la Teatru Mic. Ultima noutate este că a devenit și imaginea unei celebre case de modă. El și-a asumat postura de model și a pozat în haine de piele, într-o şedinţă foto profesională. Nu putem uita și prestația fără cusur a tânărului în emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, unde a participat împreună cu Emilia Popescu. Acolo tânărul a fost actor, dar şi cântăreţ.

Radu Ștefan Bănică, pe urmele lui Cătălin Botezatu

Fiul lui Ștefan Bănică jr. pozează pentru Viggo, un brand celebru de haine masculine, care se mândrește cu celebrul designer Cătălin Botezatu drept imagine. De-a lungul timpului, Botezatu a și creat colecții pentru celebrul brand în care e prezent încă de la înființare. Acesta a îmbrăcat și Naționala de Fotbal a României,  la campionatul european de fotbal din 2016.

Anul trecut, compania a fost declarată printre „câștigătoarele” crizei iscate de pandemie, după ce a obținut două contracte de 87 de milioane de lei pentru furnizarea a 500.000 de combinezoane şi a 1,75 milioane de viziere de protecţie.

Ce spune Ștefan Bănică jr. despre fiul său

Cântărețul Ștefan Bănică a fost invitat în cadrul podcastului lui Mihai Morar, unde a vorbit despre familie, în special copiii săi. „Pe Ștefan al meu eu nu l-am lăsat la „Te cunosc de undeva”. L-au chemat cu un an înainte și i-am zis „Bă, hai să ne gândim, ce statut ai tu? Ești băiatul lui Bănică. Nu vrei mai bine să intri la o facultate? Sau te faci controlor sau te faci cosmonaut.

Nu e mai bine decât băiatul lui Bănică?” „Ba da”. Și nu că a intrat la Teatru, a intrat primul la Teatru. Ca dovadă, m-a ascultat, a intrat la „Te cunosc de undeva” și era studentul la Actorie Radu Ștefan Bănică, parcă suna mai bine”, a povestit Ștefan Bănică jr.

Iar în cadrul emisiunii, difuzată anul trecut, Radu a făcut o figură foarte bună, a fost aplaudat și apreciat de colegi pentru talentul său și ușurința cu care se transpunea în pielea personajelor care-i cădeau la ruletă.