Fiul Luminiței Anghel sare grav la gâtul Anamariei Prodan. Atenție, cuvinte sensibile – Exclusiv

Fiul Luminiței Anghel sare grav la gâtul Anamariei Prodan. Atenție, cuvinte sensibile – Exclusiv
Puțini și-ar fi imaginat că există o legătură între fiul adoptiv al Luminiței Anghel și Anamaria Prodan. Se pare că există. Tânărul e foarte atent la fiecare mișcare a impresarei.

Recent, Anamaria Prodan și-a mai pus o „tichie de mărgăritar”. Impresara a anunțat că a intrat în politică. A și distribuit imagini în care pozează alături de sigla partidului cu care a constata că rezonează: Alianța pentru Patrie ( APP).

Anamaria Prodan s-a înscris în partidul lui Codrin Ștefănescu, care îi este prieten de ani buni și care i-a fost mereu alături când a avut o problemă. Ea și-a anunțat fanii despre ce vrea să facă cu viața ei într-o scrisoare pe contul de socializare, în care a vorbit, ca de fiecare dată, despre momentele grele prin care a trecut în căsnicia cu Reghecampf. Acesta este și motivul pentru care vrea să schimbe felul în care femeile sunt tratate în România. Și a decis că poate face asta, cel mai bine, din postura de femeie activă politic.

Fiul Luminiței Anghel o atacă grobian pe Anamaria Prodan

Într-una din imaginile în care a anunțat înscrierea în partid, Anamaria Prodan a îmbrăcat o haină populară românească și ține în mâini o inimă albastră. Fotografia, cu impresara în strai țărănesc și sigla partidului în colțul din stânga, l-a scos din minți pe David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel. Acesta a  reacționat pe rețelele sociale fără să stea prea mult pe gânduri.

David Pușcaș a distribuit  fotografia Anamariei Prodan în haine populare și a scris  „Lasă-ne, făăă”, adăugând emoticoane care vomită.

Apoi a revenit și i-a urat „de dulce” impresarei: „Când te duci la Habudabi nu mai porți ie Româneasca, feminista (…) mele!”.

David Pușcaș nu s-a împăcat cu mama lui, trăiește în preajma Marijuanei

Luminița Anghel l-a adoptat pe David și a încercat să îi ofere tot ce e mai bun, însă lucrurile s-au complicat odată cu perioada de adolescență a băiatului, care a devenit un tânăr problemă. Scandalurile au început din momentul în care artista i-a cerut lui David să își găsească un loc de muncă. Tânărul a acuzat-o la acel moment pe mama sa că vrea să scape de el, pentru că a făcut un copil pe cale naturală. Acesta susține că de luni bune, Luminița Anghel nu îl mai ajută cu bani și că în momentul de față el se întreține singur.

Mai nou, David Pușcaș se învârte în anturajul Danei Coteanu, artista cunoscută sub numele de Marijuana. Aceasta a dezvăluit că-l privește pe David Pușcaș ca pe propriul copil și încearcă să-l ajute atunci când situația o cere. „David Pușcaș vine des pe la mine, îl sfătuiesc, când are probleme, sunt și mama lui, dar și mama tuturor. Țin la el, e ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el, când e în preajma mea. O cunosc și pe mama lui, pe Luminița Anghel.

Nu știu el ce proiecte muzicale mai are, poate, pe viitor, vom și colabora. Momentan, nici eu nu am mai scos nicio piesă, am unele în lucru”, a dezvăluit Dana Coteanu, în exclusivitate pentru ego.ro, la finele lunii septembrie.

Sursa foto: Instagram