Fiul unui celebru actor se reinventează ca să fie ca tata. „Mama o să mă ucidă!”

Fiul unui celebru actor se reinventează ca să fie ca tata. „Mama o să mă ucidă!”
Patrick este actor. Are 28 de ani și a devenit cunoscut după rolul interpretat în „Moxie and Midnight Sun”. Din vara anului trecut, tânărul a intrat într-un fel de program de „reinventare”.

Patrick Schwarzenegger, fiul lui Arnold Schwarzenegger și al jurnalistei Maria Shiver este de nerecunoscut după ce a optat pentru o schimbare radicală de look și de stil de viață.

Patrick este actor. Are 28 de ani și a devenit cunoscut după rolul interpretat în „Moxie and Midnight Sun”. Din vara anului trecut, tânărul a intrat într-un fel de program de „reinventare”.  Iar acum Patrick Schwarzenegger este în formă maximă. Fiul cel mare al lui Arnold s-a ambiționat și vrea să îi calce pe urme tatălui său în ceea ce privește antrenamentele intense la sală și mișcarea în aer liber. Vrea dezvoltarea unei trup armonios.

Întâi a început prin a ține un regim draconic. În vara anului 2021, Patrick a dezvăluit pe Instagram rezultatele acestui regim pe care l-a urmat. Transformarea sa chiar a fost spectacuoasă, după cele 50 de zile de provocare, numite de el „5 am”.

„50 de zile – 5am. În cea mai bună formă a vieții mele. Atât fizic, cât și mental. În prima fotografie 83 de kilograme, 8% grăsime. În a doua, de acum 6 luni, 73 kg, 13% grăsime”, a scris Patrick. „413 persoane au încheia provocarea. O nebunie. Unele rezultate sunt uimitoare. Am avut un scop. Mai multă energie. Obiceiuri pentru un somn mai bun. Unii au pierdut până la 13 kilograme. Am mâncat mai bine pe tot parcursul zilei. Am fost mai productivi la locul de muncă. Am găsit timp pentru activități suplimentare”, a scris Patrick în descrierea imaginilor postate pe Instagram.

A urmat schimbarea de look. Actorul și-a vopsit părul blond platinat și a făcut publice imagini inedite pe rețelele sociale.

„Mama o să mă ucidă!”, a scris Patrick în dreptul clipului postat pe rețelele sociale. Afișează o mină foarte serioasă și-și trece mâna prin păr ca și cum așteaptă reacții de la fani.

Plimbarea cu caiacul în ocean nu a trecut neobservată

Actorul se află zilele acestea într-o vacanță în Hawaii. Pozele în care a fost surprins arată că fiul lui Arnold – „Terminatorul” a impresionat cu fizicul său pe plaja din Maui.

Era însoțit și de prieteni, fiindcă cu toții și-au propus niște întreceri cu caiacele în valurile Oceanului Pacific.

Când a ieșit din valuri, trăgând caiacul după el, Patrick Schwarzenegger părea rupt de efortul depus. Purta o pereche de pantaloni scurți de baie verzi și roz, fără cămașă, în timp ce târa caiacul galben prin nisip.

În presa americană au apărut informații că Patrick urmează să joace împreună cu Chris Pratt, cumnatul său, într-un serial. De asemenea, va apărea și într-un viitor proiect pentru HBO Max, „The Staircase”. Sunt câteva nume mari în distribuție: Colin Firth, Toni Collette, Sophie Turner, Juliette Binoche, Rosemarie Dewitt.

Patrick Schwarzenegger este fiul lui Arnold Schwarzenegger și al fostei sale soții Maria Shriver. Divorțul părinților s-a pronunțat de curând, după 10 ani de când l-au înaintat. Are două surori, Katherine și Christina, și un frate, Christopher. Există și fratele său vitreg Joseph Baena, provenit din relația tatălui său cu menajera, fapt ce a dus la divorțul Mariei de Arnold Schwarzenegger.