Florin Chilian a fost diagnosticat greșit cu cancer. „Trebuie să reînvăț să stau în picioare”

Florin Chilian a fost diagnosticat greșit cu cancer. „Trebuie să reînvăț să stau în picioare”
Artistul Florin Chilian se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar medicii i-au pus un diagnostic greșit: cancer. Cântărețul face recuperare foarte intensă pentru a putea merge din nou.

Florin Chilian a fost diagnosticat greșit de trei medicii. Artistul a fost anunțat că ar putea avea cancer și că este suspect de paralizie. Cu toate astea, Florin Chilian a declarat că nu este vorba despre aceste boli, ci are o probleme la coloana lombară iar acum se află într-un program de recuperare, a declarat Chilian.

„Am avut, din septembrie anul trecut, un diagnostic de cancer, alt diagnostic de suspect de paralizie. Am un program legat de mine care ține de recuperare, am avut șansa de a cunoaște trei medici fabuloși, între cei douăzeci și ceva pe care i-am consultat. Și care n-aveau nicio legătură cu meseria lor, și acum sunt într-un program de recuperare, pentru că ajunsesem din pricina muncii, drumuri. Stat în mașină, cu o problemă foarte gravă la coloana lombară”, a declarat Florin Chilian, potrivit impact.

Florin Chilian învață să meargă din nou

„Despre cancer nu e vorba, despre paralizie nici atât, cel puțin deocamdată. Programul meu l-am împins foarte departe în viitor. Deocamdată trebuie să mă axez pe lucrurile astea absolut firești. Adică te dai jos din pat, te ridici de pe scaun. Te așezi pe scaun, trebuie să reînvăț să stau în picioare. Să merg, să mă ridic și să mă așez pe scaun. Îmi pare rău dar nu pot face precizări din punctul ăsta de vedere”, a mai spus Florin Chilian.

Florin Chilian va încerca să susțină un spectacol pe 19 mai

Durerile groaznice la coloana vertebrală și vizitele repetate la medici, internările și perioadele de recuperare, l-au ținut departe de scenă și de viața publică pe Florin Chilian. Cu toate acestea, pe 19 mai va susține un mic concert în București, potrivit unui anunț făcut pe pagina sa de Facebook.

Florin Chilian a practicat ciclismul de performanță, sport pe care l-a abandonat pentru muzica folk. La 33 de ani, în 2001, a lansat primul album, „Iubi-Interfața la realitate”, care inițial a fost refuzat de toate casele de discuri din România. De asemenea, televiziunile și posturile de radio refuzau să-i difuzeze piesele.

Trei ani mai târziu, în 2004, Chilian a dat lovitura cu albumul  „Zece Porunci, raport despre starea națiunii, 1989-2004. Primul pas”, album ce conține hit-ul „Zece”. Este primul artist din România care a atins pragul de un milion de vizualizări pe YouTube. De asemenea, pentru acest album a obținut Discul de Aur și Discul de Platină.

 

Recomandarile noastre