Florin Cîțu, obsedat de unghiile foarte lungi. Cât măsoară preferatele lui – exclusiv

Florin Cîțu, obsedat de unghiile foarte lungi. Cât măsoară preferatele lui – exclusiv
Fostul premier liberal s-a apucat serios să își lucreze mușchii, vrea să aibă "six pack" și aspect lucrat vizibil. Prin urmare petrece constant timp suficient în sala de forță.

Marți dimineața, Florin Cîțu a avut zi de antrenament, și s-a prezentat „regulamentar” în sala de forță. Pe lângă faptul că s-a antrenat – și, suntem în asentimentul fanilor săi care așteaptă și imagini cu el trăgând de fiare, nu numai din sală – a postat și un scurt video. Tema muzicală aleasă, ca și data trecută când a postat din sala de sport, e o melodie rock „turbată”.

Noaptea de marți spre miercuri, Florin Cîțu asculta Nine Inch Nails. A continuat să asculte aceeași formație și când s-a dus la sport. Nine Inch Nails pare a fi trupa preferată a fostului premier.

Nine Inch Nails este o formație de industrial rock, fondată în 1988 de Trent Reznor în Cleveland, Ohio. Ca principalul producător muzical, cântăreț, compozitor și instrumentalist, Reznor este unicul membru oficial al Nine Inch Nails. Artistul a declarat, într-un interviu, care e sensul numelui trupei:

„Nu știu dacă v-ați gândit vreodată la nume de trupe, dar de obicei te gândești că ai unul grozav iar a doua zi te uiți la el și este stupid. Am avut cam 200 de genul acesta. Nine Inch Nails a rezistat la testul de 2 săptămâni, imprimat arăta grozav, și putea fi abreviat cu ușurință. Chiar n-are nici un sens literar. Părea oarecum infricoșător. Dur și bărbătesc! Este un adevărat blestem să încerci să vii cu nume de trupă”. În traducere liberă, numele trupei înseamnă unghii lungi de 9 inch, adică fix 22,86 centimetri.

Florin Cîțu face și analize economice după antrenament

În timp ce ascultă rock, Florin Cîțu găsește energie să facă și analize economice pe Facebook. Miercuri dimineața a mai postat una, în care vorbește despre „diferența între o guvernare liberală și PSD la guvernare”.

„Anul trecut statul român să împrumuta DOAR pentru investiții și la dobânzi infime în comparație cu acest an. Se vede foarte clar în grafic – liberal cu albastru și PSD cu roșu ( MF a ales culorile). Am avertizat că măsurile populiste ale PSD vor duce la creșterea prețurilor și a dobânzilor. Am avut dreptate.

Cât timp am fost președinte al PNL m-am opus tuturor încercărilor, constante și agresive, ale PSD de a impune taxe mai mari și măsuri care distrug economia. Nicio astfel de măsură nu a fost adoptată cât am fost președinte PNL. Am promis că atât timp cât voi avea un cuvânt de spus nu vor crește taxele românilor. M-am ținut de cuvânt.

Singurele soluții care îi vor ajuta pe români să treacă peste perioada următoare sunt cele care păstreaza intacte mecanismele economiei de piață. Orice alte soluții garantează falimentul României”, a scris fostul premier citând ca sursă Ministerul Finanțelor.

Sursa foto: Facebook