Florin Cîțu surprins în compania nevestei unui artist celebru! Premierul, fotografiat pe stradă

Florin Cîțu surprins în compania nevestei unui artist celebru! Premierul, fotografiat pe stradă
Premierul Florin Cîțu s-a afișat alături de nevasta unui celebru cântăreț român al anilor 2000. Frumoasa blondă pare că s-a simțit foarte bine în compania politicianului.

Florin Cîțu a fost fotografiat în compania soției lui Lucian Viziru, solistul formației de succes „Gaz pe foc” a anilor 2000. Reîntoarsă în România într-o scurtă vacanță, frumoasa blondă, de meserie avocat, s-a fotografiat cu premierul.

Din imagine reiese că amândoi s-au bucurat de această întâlnire, însă nu știm dacă Ema Viziru este doar un fan al economistului ajuns în fruntea țării sau o prietenă mai veche.

Florin Cîțu pare încântat că o doamnă atât de frumoasă dorește să-și facă o poză cu el.

Ema Daniela Viziru se simte mândră în București.

#FlorinCîțu #pnl the Prime Minister of Romania”, a scris frumoasa blondă.

Lucian Viziru s-a mutat cu toată familia în Germania

Lucian Viziru a renunțat la România definitiv în urmă cu aproape un deceniu. Acesta s-a mutat împreuna cu soția și copilul său în Germania, unde a luat-o de la capăt într-un alt domeniu. Artistul este acum un apreciat antrenor de tenis și, conform zvonurilor, nu plănuiește să se mai reîntoarcă vreodată pe scenă.

Nu mai aveam ce să fac în România. A fost visul meu să mă văd pe un ecran de cinema, am devenit actor și acum am zis nivelul următor. Deși mi-ar mai plăcea să mă joc uneori cu diferite personaje, nu-mi doresc cu tot sufletul să fac asta din nou, dar dacă ar fi să fie, n-aș refuza. Acum joc tenis și mă duc la turnee și e o nouă provocare să fii antrenor de tenis. Vreau să mă perfecționez. Viața aici e diferită’, a povestit Lucian Viziru în cadrul emisiunii ‘Showbiz Report’.

„Vreau ca fiul meu să crească în alt mediu și să aibă parte de o educație nemțească’, a mai spus Lucian Viziru.

Cu Ema este căsătorit de 11 ani.