Florin Pastramă a ajuns pe mâna poliției. Ce prostie a mai făcut de data asta

Florin Pastramă a ajuns pe mâna poliției. Ce prostie a mai făcut de data asta
Florin Pastramă, soțul lui Brigitte, s-a luat la încăierare cu un vecin și a ajuns la poliție. Momentul a fost filmat și postat ulterior pe internet.

Totul a pornit de la un loc de parcare. Florin Pastramă și-a parcat mașina în fața unei porți, blocând accesul intrării în casă a vecinului. Bărbatul, deranjat de mașina care îi bloca intrarea, s-a luat la ceartă cu soțul lui Brigitte.

 „Era să se ia la bătaie cu un vecin. L-a luat și Poliția, și paparazzii, până am venit eu. A parcat mașina aiurea. S-a dus să își facă ceva la păr și a ajuns la televizor”, a povestit Brigitte Pastramă. 

Florin Pastramă s-a ales cu un simplu advertisment, precum și vecinul său agitat. Așadar, cei doi au scăpat ieftin, dar au apărut pe toate rețelele de socializare și prin presă.

 Cum a ajuns Florin Pastramă la poliție

Brigitte și Florin au ceva de împărțit, e vorba de reproșuri din trecut! S-a lăsat cu lacrimi din partea femeii. De parcă nu fusese de ajuns că luase bătaie în șaormerie, apoi chiar pe stradă! Ce a putut să-i spună Florin Pastramă nevestei lui? Aducerea în discuție a lui Ilie Năstase, fostul soț al lui Brigitte, l-a înfuriat pe Florin Pastramă, care a reacționat verbal foarte dur. Brigitte a izbucnit, atunci, instantaneu în plâns. Bruneta vorbise despre sentimentele puternice care au legat-o timp de zece ani de fostul mare tenismen. „A fost soțul meu. Care m-a înșelat și n-am mai acceptat și m-am răzbunat. M-am purtat și eu urât cu el, dar nu e normal. Eu pe el l-am iubit, dar el și-a bătut joc de mine, am fost 10 ani cu el.

Nu e normal să spui asta despre mine, l-am iubit. Așa cum te iubesc pe tine acum. Nu e frumos ce ai făcut, să îmi dai exemple din trecut. Nu am stat cu el pentru bani, am muncit, mă jignești. Nu dau explicații decât în fața lui Dumnezeu. M-ai jignit enorm de mult astăzi. Nici măcar nu ți-ai cerut scuze. Mereu îmi arunci în față că am fost o proastă. Mereu am tras cu el, recunosc că m-am răzbunat. Dacă nu mă înșela și nu se întâmpla ce se întâmpla nu mai eram cu tine acum”, a răbufnit vedeta.

Exclusiv. Adelina Pestrițu, primele probleme „cât casa” în casa inteligentă

Recomandarile noastre