Așa cum Rețete și vedete relata lunile trecute, Adelina Pestrițu se bucură de noua sa casă inteligentă. Toate amenajările au fost făcute cu ajutorul unui designer la care diva și soțul ei au apelat, iar toate sistemele din locuință sunt controlate prin intermediul telefonului mobil.

„De acum o să vorbesc mai mult cu Alexa decât cu soțul. Este o schimbare care personal mi-a dat restartul de care aveam nevoie. Plănuiam de multă vreme să facem acest pas, însă nu am reușit să ne organizăm până acum”, mărturisea, acum câteva luni, vedeta.

O problemă pe care Alexa nu o poate rezolva. E nevoie de „mână de bărbat”

Numai că în cazul problemei apărute recent, cu care Adelina se confruntă, Alexa nu poate interveni. Inteligența artificială care preia comenzile în casă nu poate face ceea ce poate să facă soțul Adelinei, bunăoară. Casa Adelinei s-a umplut de insecte. „Și la voi e invazie de musculițe din acelea mici și enervante care sunt peste tot?” întreabă Adelina, vădit supărată de numărul mare de insecte din casa inteligentă.

Acum rămâne ca soțul ei, Virgil Șteblea, să ia taurul de coarne. Ori să dea cu spray de insecte, ori să apeleze la o companie specializată în combaterea dăunătorilor.

Cum l-a făcut Adelina om de casă pe seducătorul „Fucky”

După mariajul eșuat cu Liviu Vârciu, și o despărțire discretă de Speak, artistul cu care a fost împreună aproape doi ani jumătate, Adelina Pestrițu s-a îndrăgostit din nou, foarte serios și radical, de actualul ei soț, acum câțiva ani.

Despre Virgil Șteblea, care ar fi intrat în viața Adelinei Pestrițu  prin 2017, se știe că era un burlac cunoscut în high life-ul bucureștean drept „Fucky”, un mare seducător. Până la Adelina acesta, se pare, a locuit mai mult prin Germania decât în România, acolo având o afacere profitabilă. Cei doi au o fetiță, iar Adelina își dorește foarte mult încă un copil, ea afirmând acest lucru de mai multe ori în public.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Oana Roman face reclamă măștilor „de firmă” vândute de Brigitte Pastramă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri