Florin Piersic împlinește azi 86 de ani. Cu teama sfârșitului, maestrul a spus vorbe mari

Florin Piersic împlinește azi 86 de ani. Cu teama sfârșitului, maestrul a spus vorbe mari
Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori pe care i-a avut vreodată România, dar și unul dintre cei mai buni oratori despre vremurile și arta de demult. Maestrul sărbătorește astăzi 86 de ani împliniți.

Florin Piersic a acceptat invitația lui Dan Negru de a-l însoți în Emirate, în Dubai, unde i-a acordat un interviu emoționant. În cadrul discuției, maestrul i-a spus că se gândește la finalul vieții, că momentul se apropie. Totodată, iată-l pe Florin Piersic încă în putere, plin de bucurie și amintiri lucide și frumoase despre întreaga sa viață și carieră.

La ceas aniversat, Dan Negru i-a făcut public o urare plină de însemnătate

negru_dan:Prietenul meu face azi 68 de ani.
„Puștiule, dacă viața e de-a-ndoaselea, hai să punem și anii așa..” mi-a spus zilele astea.
Acu’ câteva săptămâni, plimbându-ne prin Dubai cu ocazia unei filmări, m-a întrebat : „Atunci când eu eram Mărgelatu’ , aici era nisip și măgăoaiele astea de clădiri nu existau?”
Când Mărgelatu era deja mare, Dubaiul încă era mic! 😀
Clădirile s-or face nisip, Mărgelatu rămâne …
Măsura omului e omenia.
Florin, mulțam pentru lecțiile de omenie din anii ăștia mulți!”, a transmis Dan Negru pe conturile sociale. 

Lecția pe care Florin Piersic le-a dat-o tuturor de Crăciun

Interviul realizat de Dan Negru cu Florin Piersic în Dubai, realizat de o echipă de operatori din Emirate, a fost o premieră pentru televiziunile din România. Astfel că cei doi au reușit să le facă telespectatorilor un Crăciun de poveste.

Spectaculosul interviu a fost difuzat în ajunul Crăciunului și a fost lider absolut pe toate categoriile de public. Abia acum Dan Negru a mărturisit că nici el, nici marele actor Florin Piersic nu au primit nici un ban, vedeta acceptând invitația pro-bono. În lumea showbizului se zvonește că Negru nu face nimic fără un contract solid, pe sume mari, însă maestrul se pare că l-a tras într-o zonă a altruismului.

”Mulțumesc pentru Seara de Ajun. Audientele au arătat ca am fost mulți, din nou, oriunde am fi… Am uitat totuși să vă spun ceva important: interviurile, inclusiv cel din seara de Ajun, sunt făcute fără câștiguri materiale. Florin Piersic a acceptat invitația pro-bono, din simpla bucurie a întâlnirii cu voi.

Nici eu, nici Florin nu am câștigat niciun leu de pe urma acestor producții difuzate la tv. Pentru mine a fost o onoare reîntâlnirea cu Florin si pentru el a fost o bucurie reîntâlnirea cu voi. Astea au fost singurele câștiguri!

Televiziunile au primit aceste producții gratuit și le mulțumesc public că au acceptat să le difuzeze. Lipsa banului nu e un obstacol. Lipsa ideilor, da! Florin, mulțumesc pentru idei. Cristina M., Nicoleta T., Cristi O., mulțumesc pentru voluntariat. D-na Ani P., mulțumesc că mi l-ați dat pe inventar. Să fie asta „lecția Piersic”!

Banii pot cumpăra un ceas. Dar nu și timpul… Banii pot cumpăra un câine, dar nu-l pot face să dea din coadă… Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Dan Negru pe rețelele de socializare.