Florin Piersic Jr., spălător de vase. A avut un vis care nu i s-a împlinit

Florin Piersic Jr., spălător de vase. A avut un vis care nu i s-a împlinit
Toată viața Florin Piersic Jr. a sperat că va da lovitura în cinematografie. La ce a fost în stare să recurgă.

Cu mulți ani în urmă, Florin Piersic Jr. a plecat din țară și s-a mutat la New York. A avut un scop.

Florin Piersic Jr., spălător de vase. A avut un vis care nu i s-a împlinit

Fiul marelui actor Florin Piersic e acum un bărbat împlinit care a ajuns unde și-a dorit. Este nu doar un actor foarte apreciat, dar și scenarist și regizor. În perioada în care alerga după glorie, acesta a plecat în America și s-a angajat la un restaurant ca spălător de vase.

Spera că, la un moment dat, o mare vedetă va intra în acel local, îl va remarca și toată viața i se va schimba definitiv. În plus, era convins că de spălător de vase va fi repede avansat în meseria de chelner. Din păcate însă, nimic din ceea ce a visat, nu s-a împlinit în acel moment.

„Exact după ce am plecat, a doua zi, mi-a zis cineva că a filmat Al Pacino în restaurantul ăla”

„A trecut mult timp şi memoria mă înşeală. Am spălat vase, la maşină. Le clătești, mai întâi, apoi le pui într-un cub mare la vreo 200 de grade. Făceam asta zilnic cam 16-17 ore pe zi, timp de trei, patru luni. Aveam 25 de ani. Credeam că tot ce zboară se mănâncă. Credeam că dacă eram la New York o să mă vadă Steven Spielberg.

E vorba de vârstă. Mai ales dacă lucrezi la un restaurant, eventual trecând de la spălat vase la chelner, poți să te întâlnești cu un actor cunoscut și să îi spui: „uitați cartea mea de vizită” sau să îi scrii numărul de telefon pe un șervețel. Exact după ce am plecat, a doua zi, mi-a zis cineva că a filmat Al Pacino în restaurantul ăla”, s-a destăinuit fiul lui Florin Piersic, la emisiunea „Gătit la Costum”.

Sursă foto: substantial