Elena Cârstea, de la viața de scenă, la crescătoria de pisici din America. Declarații de suflet ale vedetei

Elena Cârstea, de la viața de scenă, la crescătoria de pisici din America. Declarații de suflet ale vedetei
A plecat din România în urmă cu 15 ani. Nu regretă, pentru că bărbatul pentru care a părăsit țara i-a oferit tot ce avea nevoie să fie fericită. Ce face acum Elena Cârstea.

S-a căsătorit cu Glenn Muttart și a adoptat două fetițe, care i-au adus bucurie în suflet celebrei cântărețe, Elena Cârstea.

Elena Cârstea, de la viața de scenă la crescătoria de pisici din America. Declarații de suflet ale vedetei

Cu puțin timp, Elena Cârstea a acordat un interviu prin video live lui Cristi Brancu. Celebra cântăreață a vorbit despre viața frumoasă de familie pe care o are alături de soțul ei. „Avem o relație absolut minunată. Ne certăm foarte rar, dar nu e neapărat o ceartă… E ca într-o telenovelă. Se râde și se iubește”, s-a destăinuit vedeta.

„Azi noapte nu am dormit deloc, pentru că aștept să nască o pisicuță”

În plus, pentru că iubește la nebunie animalele, și-a făcut și o crescătorie de pisici.

„Am mai avut mici probleme de sănătate. Mi-am făcut o crescătorie mică de pisici, că mă plictisesc. Azi noapte nu am dormit deloc, pentru că aștept să nască o pisicuță”, a declarat Elena Cârstea.

Fetele lucrează în Armata Americană

Chiar dacă i-a fost greu să știe că fetele sale nu mai locuiesc cu ea, e mândră de ele și convinsă că domnișoarele, care lucrează în armata americană, știu să se păzească de tot ce e rău. „Fetele mele sunt plecate. Una e în Texas, una în Arabia Saudită. E sergent acolo. Știu că e într-un loc sigur și nu e cazul să mă panichez.

Fata din Texas își termină stagiul și vine acasă definitiv. Adriana nu vrea în Armată, Sanda rămâne. Sunt foarte bine amândouă. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am probleme cu ele”, a mai spus artista. Sanda, fiicea cea mare a artistei  absolvit şcoala militară în anul 2015 şi este membru al Gărzii Naţionale Americane. La rândul său, Adriana, a devenit militar în Armata Statelor Unite în anul 2019.

Sursă foto: rtv