Adriana Trandafir, prima declarație după eliminarea din Asia Express. Le-a rupt sufletul fanilor

Adriana Trandafir, prima declarație după eliminarea din Asia Express. Le-a rupt sufletul fanilor
Au făcut spectacol în show-ul Asia Express, dar drumul lor s-a încheiat în Iordania. Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost eliminate în ediția 35 a sezonului 4 din Asia Express.

Au luptat până la final, au fost fantastice, dar la capătul unor probe foarte solicitante, Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost eliminate din Asia Express.

Adriana Trandafir, prima declarație după eliminarea din Asia Express. Le-a rupt sufletul fanilor

Aventura pentru Adriana Trandafir și fiica ei s-a încheiat în Iordania. Fetele au intrat în cursa pentru ultima șansă, însă oboseala și-a spus cuvântul. Au ajuns ultimele la Irina și au fost eliminate. Dar au reușit să fie cele mai iubite concurente, dovadă fiind mesajele care au început să curgă imediat ce s-a aflat ce s-a întâmplat cu fetele. Cei care le iubesc au fost extrem de supărați și au afirmat că nu ele sunt cele care trebuiau eliminate.

“De Natanticii nu mai scăpăm”

“Nu mai pot de supărare!!!, De Natanticii nu mai scăpăm”, “Păcat că ați ieșit , erau alții care trebuiau să iasă, gen Lidia sau Eliza …..”,  “Sincer, îmi pare rău, și în semn de respect, fac o reverență în fața minunatei actrițe Adriana Trandafir!

Ce frumos și emoționant s-a adresat tuturor, la final!”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-au transmis fanii Adrianei și Mariei Speranța.

Discursul emoționant al actriței

Chiar dacă au plecat din concurs, Adriana și fiica ei au făcut-o cu capul sus, iar momentul în care și-au luat la revedere de la ceilalți concurenți a fost unul extrem de emoționant. La fel ca și discursul pe care l-a ținut fantastica artistă. “Drumul nostru în Asia Express a semănat cu un curcubeu. (…)

Trebuie să merg la psiholog pentru că mă văd numai în cursă. Am intrat mamă-fiică, am ieșit mamă-prietenă. Am trecut prin multe lucruri. Aș vrea să mulțumesc echipei. A fost cea mai mare aventură la care am participat și aventura a fost fantastică datorită vouă. De la fiecare am învățat câte ceva personal și aș vrea să vă mulțumesc pe rând”, s-a destăinuit Adriana.

Sursă foto: antena 1