A fost o explozie de energie și glume pe bandă rulantă, la ediția specială iUmor, din 29 noiembrie 2020. Marea actriță Rodica Popescu-Bitănescu (82 de ani) a avut un moment excepțional. A ”jucat” rolul de bătrânică uitucă și ramolită și i-a fript la foc iute pe cei trei jurați. La finalul momentului, Mihai Bendeac s-a aruncat la picioarele marei artiste și a făcut plecăciuni.

Florin Ristei, replici acide la adresa juraţilor iUmor

Și Florin Ristei a fost invitat la ediția eveniment „iUmor Roast”. Juratul de la X Factor a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.

Jurații nu s-au putut opri din râs: „Nu am vrut să vin până acum pentru că am simțit că nu am cum să vorbesc cu voi de la egal la egal, acum bănuiesc că știți sau poate nu știți: sunt și eu jurat. Nu vreau să vă perii, dar cred că sunt dovada vie că nu-ți trebuie prea multă carte ca să fii în juriu”, a spus Florin Ristei.

„Cheloo este un tip care știe exact ce vrea în viață, vrea să enerveze oameni și îi iese și foarte bine. Cică te-ai supărat, odată, la tine acasă, că nu te-a recunoscut cineva”, spune Florin Ristei despre jurat.

Mihai Bendeac a fost amuzat la maximum atunci când a venit momentul ca Ristei să vorbească despre el: „Mihai nu e doar jurat, bine, lăsând actoria la o parte că nici actor nu prea e, dar a prezentat X Factor acum doi ani, a fost bine, mă! Mie mi-a plăcut! Reformulez: cred că doar mie mi-a plăcut!”

Multe vedete la ediția specială iUmor

Ajunși la sezonul nouă al emisiunii iUmor, atât jurații, cât și prezentatorii, ar fi putut fi tentați să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audițiilor concurenții le-au dovedit că nu pot fi mai departe de adevăr. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au fost surprinși de nume mari din viața publică, din România, care vor urca pe scena iUmor pentru a-i ”perpeli” la foc mic.

I-au ”fript” pe jurați actorii Rodica Popescu-Bitănescu, Emilia Popescu, Cezara Dafinescu, Cristi Iacob și încă mulți alții.

La ceas aniversar, Antena 1 a pregătit trei zile pline de ediții speciale de sărbătoare.

Azi, 1 decembrie, într-o ediție cu totul specială atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la ”roast” de cei mai mari domnitori, scriitori sau artiști din istoria României.


Fuego cântă cu cea mai bună soprană a lumii

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp