Florin Ristei revine la X Factor pe altă poziție. Are șanse la Cartea Recordurilor?

Florin Ristei revine la X Factor pe altă poziție. Are șanse la Cartea Recordurilor?
Un fost concurent X Factor vrea în Cartea Recordurilor. Pentru asta e gata să dea de pământ cu cea care i-a fost mentor.

Florin Ristei este unul dintre concurenții care a reușit să câștige, acum șapte ani, marele premiu la emisiunea de talente X Factor, de la Antena 1. În 2013 a concurat în echipa Deliei. Acum revine la X Factor. Dar de pe cu torul altă poziție. Și are cele mai mari planuri.

La șapte ani distanță, Florin Ristei se întoarce la X Factor, dar în postura de jurat. Se va afla la pupitru alături de Ștefan Bănică, Loredana și Delia. Florin Ristei va fi juratul emisiunii și speră să iasă învingător și de data aceasta. Dacă echipa sa va câștiga concursul, atunci Florin Ristei va intra în cartea Recordurilor, ca primul dublu laureat al competiției, deopotrivă din postura de concurent și de cea de jurat.

Vrea în Cartea Recordurilor

”Eu vin cu speranțe aici, pentru că multe lucruri mi s-au întâmplat de-a lungul timpului datorită cifrei 7, iar acum se face un nou ciclu, din 2013, când am câștigat X Factor. Sper să marchez o premieră mondială: nu cred că cineva care a câștigat un astfel de talent show din postura de concurent a repetat experiența și ca jurat!”, a mărturisit Florin Ristei, conform Playtech.ro. El a mai povestit că Delia i-a fost mentor în trecut, „iar acum concurăm împreună”.


Fantezia supremă a Oanei Lis. S-a dat de gol singură

Imagini incredibile cu casa invizibilă. Te năucește cum poate să arate


Filmările au început, iar emisiunea urmează să fie difuzată pe micile ecrane toamna aceasta.

Cine este Florin Ristei

Florin Ristei, cunoscut pentru hitul din copilărie „Ea este Dana“, a fost desemnat marele castigator al celui de-al treilea sezon al show-ului X Factor. În urma voturilor publicului, gălăţeanul Florin Ristei, fostul component al trupei Amicii, a fost desemnat câştigătorul trofeului, dar şi al premiului în valoare de 120.000 de euro.

La momentul respectiv, Florin Ristei mărturisea că a venit la concursul X Factor la îndemnul prietenilor: „Vreau să uite lumea că am cântat cândva în trupa Amicii, este un concurs şi abia acum o să-mi măsor puterile“, spunea câştigătorul.

Sursa foto: Instagram