Florin Salam. Ce copilărie a avut cel mai tânăr bunic din showbizul românesc

Florin Salam. Ce copilărie a avut cel mai tânăr bunic din showbizul românesc
Nu a ajuns celebru peste noapte și ca să numere milioanele a muncit din greu. Nici acum nu uită ce copilărie a avut și cum a început să cânte la clanța ușii. A ajuns un artist talentat, adorat de milioane de români și, peste toate, e mândru nevoie mare căci e deja bunic. Și are o vârstă la care, alții, nu au apucat încă să fie tați măcar.

E interesant ce copilărie a avut cel mai tânăr bunic din showbizul românesc. Vorbim de Florin Salam, cunoscutul manelist. Acesta are doar 41 de ani, dar este deja un bunic tare fălos. Și se declară un bărbat împlinit. Nici nu are de ce să nu se simtă așa. Piesele îi ajung în trending, e plătit regește pentru fiecare concert, fanii și fanele îi dau târcoale.

Dar, așa cum povestește, succesul nu vine peste noapte. Și ca să ajungă unde e a făcut multe sacrificii. Și a muncit enorm.

Florin Salam și copilăria celui mai tânăr bunic din showbizul românesc

Celebrul Florin Salam s-a destăinuit despre primii săi ani de viață în podcastul pe care îl face de câteva săptămâni alt mare artist român, Damian Drăghici. Pe numele său adevărat Florin Stoian, manelistul a povestit cât de greu i-a fost să devină unul din cei mai de succes artiști din țară. De la o vârstă fragedă a știut că vrea să facă o carieră în muzică.

„Cântam la clanța ușii, cu acordeonul, închideam ochii și trăiam momentul, ca și cum aș fi fost pe scenă. Aceasta pe la 6-7 ani. Voiam să fiu prieten cu ei, cu lăutarii celebri, să dau mâna cu ei. Mare vorbă: legea atracției. De mic copil, am visat ceea ce am realizat în viață”, a declarat cântărețul, în podcastul amintit. Cum tatăl său era și el cântăreț, l-a însoțit pe acesta cântări, la nunți și botezuri.

Cu ce bani și-a luat primii blugi

Pe de altă parte, artistul a mărturisit că nu i-a plăcut niciodată școala. Acum regretă, însă nu foarte tare, că nu a citit, la vremea lui, suficiente cărți. A mers la școală mai mult de frica mamei sale. Dar totuși muzica a rămas pe primul loc în preocupările lui.  Cu „școala vieții” alături de tatăl său, Florin Salam a început și el să cânte de timpuriu.

Câștiga la o cântare cam jumătate din banii pe care îi lua salariu mama sa, într-o lună. Cei 400 – 500 de lei primiți îi aducea acasă, pentru familie. Ca să își ia haine de fițe juca barbut, pe surprizele de la gumele de mestecat. Iar cu banii strânși își cumpăra blugi și pulovere turcești.

Misterul poreclei manelistului bunic de două ori

În prezent, Florin Salam țintește sus, intenționând să aibă propria emisiune și propriul studio de înregistrări. E un pas firesc, spune artistul, după ce s-a împlinit profesional și, mai ales, uman. Așa cum știți, artistul are doi copii. Unii ar spune că s-a grăbit să îi facă. Fiica sa, Betty, l-a făcut cel mai fericit om din lume, în octombrie 2018. La 41 de ani, Florin Salam este deja bunic de băieți.

Florin Salam a devenit bunic pentru a doua oară,  în a treia zi de Crăciun, anul trecut. Nora sa a adus pe lume tot un băiețel. Fiul manelistului este și el un tată extrem de tânăr, Dani Stoian împlinind 19 ani în luna trecută. Astfel, Florin Salam este, fără doar și poate, unul dintre cei mai tineri bunici din lume, și, categoric, cel mai tânăr din România.

Nici acum însă nu știe de ce în copilărie i s-a spus „Surdu”. Aceasta a fost porecla care l-a urmărit ani întregi. E însă fericit că toți cei care îl strigau „Surdu” pe vremuri îi ascultă cu plăcere muzica în prezent.

Sursa foto: Instagram, axkid.ro

Virgil Ianțu se miră și el cât succes are emisiunea „Câștigă România!”