Florin Salam pus pe jar de iubită. Reacția manelistului spune multe

Florin Salam pus pe jar de iubită. Reacția manelistului spune multe
Probleme în Paradis? Ce se întâmplă cu relația dintre Roxana Dobre și Florin Salam? Bruneta se pare că e cam supărată.

Despre aventurile lui Florin Salam a curs multă cerneală pe hârtie. Să fi aflat abia acum frumoasa sa viitoare soție?

Florin Salam pus pe jar de iubită. Reacția manelistului spune multe

Ultimul mesaj al Roxanei Dobre pe contul de Instagram nu sună prea bine, pentru că bruneta sugerează, subtil, că mult iubitul Florin Salam i-ar fi pus coarne. Sigur că nu ar fi pentru prima dată când cel mai iubit manelist al României a călcat strâmb, dar se pare că de data asta bruneta a cam fost deranjată. Cei doi au trecut în relație prin multe probleme, care însă se pare că i-a unit și mai mult. Oare de data aceasta să fi făcut Florin Salam o greșeală de neiertat?

„Bărbații se clatină la fiecare decolteu sau fustă scurtă”

Ce-i drept, cuvintele Roxanei Dobre spun multe și ar fi bine pentru ca manelistul să țină bine minte ce a spus mama copiilor săi. „Știți de ce femeile poartă tocuri și bărbații nu? Pentru că femeile își țin echilibrul în viață, în schimb bărbații se clatină la fiecare decolteu sau fustă scurtă”, a fost mesajul de pe InstaStory a partenerei de viață a lui Florin Salam.

Florin Salam a venit cu replica

După mesajul Roxanei, care l-a cam pus pe jar, Florin Salam nu a stat și a postat un alt mesaj pe social media în care îi declară iubitei sale dragoste… fără număr. „Te iubesc. Punct. Punct. I love you. Te iubesc, Roxicule, ești Florin Salam tu și eu sunt după tine. Te iubesc, ești șefa țării, restul care nu ne înțeleg sunt zero barat, te iubesc”, a scris acesta pe Instagram.

Cununie civilă în Dubai

Cu siguranță, Florin Salam nu o va pierde o femeia iubită, iar anul acesta cei doi au anunțat că vor face nunta pe care și-au dorit-o de atâta vreme. Surse din apropierea lor spun că Florin și Roxana își doresc o cununie civilă ori în România, la o biserică lângă București, ori în Dubai, la o misiune ortodoxă, la malul mării.

Nuntă pe yacht

Mireasa va străluci în două rochii de mireasă. Una va fi pentru ceremonie, iar a doua, care se pare va fi din mătase, va fi îmbrăcată la petrecere. Potrivit Playtech.ro, petrecerea de nuntă va fi la început pe un yacht, apoi nuntașii vor lua cina la un hotel de lux. La evenimentul mult așteptat, vor lua parte doar familia și cei mai apropiați prieteni. Ulterior, la întoarcerea în țară va avea loc și un chef cu lăutari.

Femei de unică folosință

Cu cinci ani în urmă, când era însărcinată cu cel de-al doilea copil, Roxana a recunoscut că Florin a mai călcat strâmb. Însă bruneta a spus că toți bărbații fac așa, iar femeile cu care ar fi fost manelistul sunt doar de… unică folosință. „E foarte greu pentru că are şi el o vârstă şi ar vrea să stea alături de mine şi de copiii lui. Îmi este foarte, foarte greu, dar ne consolăm unul pe celălalt. Mai mult el pe mine.

Nu ştiu ce înseamnă la ei amantă, însă pentru mine sunt numai nişte femei care încearcă să se facă şi ele cunoscute. Tiparul meu de femei e altul şi ştiu că el e înconjurat numai de domnişoare. Nu fac eu crize de gelozie. Ar fi o mare problemă pentru mine dacă ar trăi în paralel cu altcineva, dar acum că ele scot pozele de când el era singur.

Aşa, ce face el după program, este de unică folosinţă pentru mine. Dar să nu ştie după ce s-a trezit cine a fost aia. E normal să mai scape. Trebuie să fii realistă că orice bărbat înşeală”, a declarat Roxana Dobre atunci.

 

Sursă foto: spynews, fanatik