Florin Salam ba îl apără pe Fulgy, ba îl ia la mișto. „Dacă n-ai un Fulgy, să ţi-l cumperi!”

Florin Salam ba îl apără pe Fulgy, ba îl ia la mișto. „Dacă n-ai un Fulgy, să ţi-l cumperi!”
După ce Fulgy l-a ridicat în slăvi, regele manelelor, Florin Salam a avut prima reacție.

Florin Salam nu-l judecă aspru pe Fulgy. Cel mai iubit manelist al României este îngăduitor cu tânărul care pare că a luat-o razna și are doar cuvinte de laudă pentru fiul Clejanilor. Totuși, comentariu lui poate fi interpretat și că îl tratează „la mișto” pe Fulgy cu toată situația pe care a creat-o.

Florin Salam sare în apărarea lui Fulgy. „E puștan, are voie să copilărească”

Întrebat de reporterii de la Extra Night Show ce părere are despre comportamentul lui Fulgy, Florin Salam a ținut cu băiatul Vioricăi de la Clejani. „E puștan, are voie să copilărească. Și glumele sunt tot de puștan”, a spus Salam. Pe de altă parte, acesta a afirmat că tânărul e extrem de talentat, dar puțini știu asta.

„E prietenul meu. Ei l-au zăpăcit, de mai spune şi el o vorbă-două. E cel mai mare talent din România, pentru mine nu există altul mai mare. Dacă n-ai un Fulgy, să ţi-l cumperi!”, a spus cel mai vestit lăutar.

„Să dea Dumnezeu să crăpați toți din România, săraci, amărâți, inculți și obraznici”

În altă ordine de idei, Fulgy a reușit să capteze din nou atenția tuturor cu un alt mesaj pe rețelele de socializare. El a afirmat că e foarte dezamăgit pentru că s-a născut în România. „Mulțumesc lui Dumnezeu că am și eu aproape un milion de euro la 23 de ani! Iar familia mea știți bine că suntem milionari! Să dea Dumnezeu să crăpați toți din România, săraci, amărâți, inculți și obraznici.

Dumnezeu e sus si va face dreptate, că dacă aș face eu, aș primi direct scaun electric! Sper să închidă toate conturile cum spuneam,… pis.. fac altele! Sunt foarte, foarte dezamăgit că m-am născut într-o țară de kkt! Cum se termină circul asta cu presa și cu poliția am plecat la Miami frații mei! Eu, de bine, de rău am aproape un milion de euro și familia mea mă știți, suntem mulți milionari în euro de mulți ani de zile.

Nu-mi pot permite să îmi irosesc timpul aici, în România, unde în 2021 n-aveți nici autostrăzi și Bucureștiul (capitala) e plină de gropi! Păi am mașini de sute de mii de euro la 23 de ani și sunt gropi la Unirii, la fântâni. Necitiți, needucați, răi, asta-i România! P*****-aș pe ea de sus, cu presiune!” , a scris el pe Instastory.

Trebuie spus că nimeni nu a aflat până acum dacă pe Fulgy îl tratează cineva.

Sursă foto: romaniatv, facebook

Recomandarile noastre