Florin Salam și povestea lui cu interlopii care l-au amenințat cu moartea

Florin Salam și povestea lui cu interlopii care l-au amenințat cu moartea
Manelistul Florin Salam traversează probabil cele mai grele momente din cariera lui după ce a primit ameninţări cu moartea din partea mai multor interlopi. Lideri ai unoror clanuri consideră că „regele manelelor” i-a turnat la poliție pe membrii clanului Duduianu.

În urmă cu mai puțin de o lună, șefii clanului Duduianu au fost arestați după ce ar fi încercat să-l jefuiască pe Florin Salam la o petrecere, scrie evz.ro.

Florin Salam a primit ameninţări cu moartea?

În urmă cu mai puțin de o lună, șefii clanului Duduianu au fost arestați după ce ar fi încercat să-l jefuiască pe Florin Salam la o petrecere. Odată ajunşi acolo, interlopii n-au stat prea mult la discuţii şi ar fi încercat să-i ia banii câștigați, dar manelistul a fost apărat de organizatori.

A urmat un schimb de replici mai dure, iar în cele din urmă incidentul ar fi degenerat într-o bătaie generală. Florin Salam ar fi depus plângere în urma celor întâmplate.

Ca urmare, liderii unor clanuri consideră că „regele manelelor” i-a turnat la poliție pe membrii clanului Duduianu.

Liderii Duduienilor au ajuns în arest pentru tâlhărie și amenințare după ce oamenii legii au stabilit că interlopii l-ar fi jefuit și un alt manelist, pe pe Nicolae Guță.

Astfel, în semn de solidaritate cu șefii Duduienilor, mai mulți lideri interlopi au luat o hotărâre radicală, la care Florin Salam nu se aștepta vreodată.

„După arestarea Duduienilor, mai mulți membri marcanți ai lumii interlope care bătuseră palma cu Salam pentru nunți, botezuri și alte petreceri, au anulat înțelegerile și i-ar fi cerut acestuia să le returneze imediat banii dați în avans. În același timp, surse apropiate artistului au dezvăluit, pentru spynews.ro, că acesta ar fi primit mai multe amenințări cu bătaia și chiar cu moartea”, notează sursa citată.

Mai mulţi membri ai clanului interlop Duduianu au fost reţinuţi

Treisprezece persoane au fost reținute, în dosarul penal în care mai mulți membri ai temutului clan Duduianu sunt acuzați că ar fi tâlhărit cântăreți de manele.

„În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, suspecții, cunoscuți în spațiul social având ca preocupare săvârșirea de fapte cu violență, profitând de autoritatea conferită de apartenența la o anumită familie, prin amenințare cu acte de violență au determinat sau au încercat să determine, persoanele vătămate, interpreți de muzică de petrecere, să le remită sume importante de bani, de până la 100.000 euro, sau să le presteze servicii artistice în mod gratuit la mai multe evenimente”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

Cel puțin deocamdată nu se cunoaște oficial identitatea celor doi maneliști care au făcut plângerile, dar potrivit unor surse apropiate anchetei ar fi vorba despre Florin Salam și Nicolae Guță.

La 23 iulie, după ce mai mulţi membri ai clanului interlop Duduianu au fost reţinuţi pentru că au tâlhărit maneliştii, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, avea o reacţie.

„Am creat pe parcursul lunilor precedente un front instituţional împotriva crimei organizate. Începe să dea rezultate. Încep să cadă clanuri de interlopi. Se va continua până la capăt. În materie de justiţie, trebuie să ai răbdare, până când proceduri şi operaţiuni sunt duse până la capăt.

E valabil în orice materie, în orice dosar, răbdare, până când procedurile ajung la final”, a spus Cătălin Predoiu, citat de evz.ro.