Fost solist de la 3 Sus Est, în stare gravă la ATI. Medic: „Starea lui nu e foarte bună”

Fost solist de la 3 Sus Est, în stare gravă la ATI. Medic: „Starea lui nu e foarte bună”
Mihai Budeanu a fost internat în secția de Anestezie, Terapie Intensivă a Spitalului Municipal din Medgidia după ce a fost confirmat cu noul coronavirus.

Artistul în vârstă de 44 de ani a fost mai întâi internat în la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia, pentru că starea lui s-a depreciat și a avut nevoie de tratament cu plasmă convalescentă.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Şi medicii de la Medgidia au confirmat că starea de sănătate a pacientului Mihai Budeanu, fostul component al formației 3 Sud Est preluat de la Mangalia este destul de delicată.

Amintim că în județul Constanţei rata îmbolnăvirilor a ajuns la 5,97 la mia de locuitori, în timp ce la nivelul municipiului Constanța este de 9.11, fapt care a condus la decizia de carantinare a municipiului.

Sursa foto: Instagram

Sezonul Singur acasă. Ce face Macaulay Culkin de Crăciunul acesta?