Sezonul Singur acasă. Ce face Macaulay Culkin de Crăciunul acesta?

Sezonul Singur acasă. Ce face Macaulay Culkin de Crăciunul acesta?
Home Alone a lansat cariera lui Macaulay Culkin și a creat un film clasic de sărbători pe care fanii îl urmăresc „religios” în fiecare sezon de sărbători.

Trei decenii mai târziu, telespectatorii citează în continuare filmul de Crăciun din 1990, care îl urmărește pe Kevin McCallister (Culkin), în vârstă de 8 ani, după ce este lăsat accidental singur acasă când părinții săi merg în Florida în vacanță.

Joe Pesci și Daniel Stern joacă celelalte roluri principale, în rolul celor doi tâlhari, respectiv Harry și Marv, care încearcă – și nu reușesc – să fure din casa McCallister, supravegheată de Kevin.

Replicile din film pe care toată lumea le reține

Citate care includ, „Păstrează schimbarea, animal murdar” și „Uite ce ai făcut tu, ticălosule!” rezonează cu audiențe de toate vârstele. Liniile memorabile fac parte din motivul pentru care Culkin nu poate scăpa de faima din copilărie.

„Crăciunul este perioada mea din an. Sunt recunoscut de 10 ori mai mult între lunile noiembrie și ianuarie. Habar n-am de ce”, a spus Macaulay Culkin. El a remarcat că cel mai rău aspect al sezonului festiv este că e „la televizor la fiecare două secunde”, ceea ce a explicat că este un „blestem frumos/o binecuvântare dificilă”.

Kevin și mama, relația lor din viața reală

Culkin nu este singurul actor din filmul anilor ’90 și continuarea din 1992, Home Alone 2: Lost in New York, care este recunoscut. Catherine O’Hara, care joacă rolul mamei lui Kevin, Kate McCallister, a declarat în noiembrie 2015 că este „recunoscătoare pentru că face parte din ritualul de Crăciun al cuiva”.

Trei ani mai târziu, Schitt’s Creek a declarat pentru InStyle că „din noiembrie până în decembrie este sezonul pentru Singur acasă!” De asemenea, a vorbit despre o întâlnire pe care a avut-o cu fiul ei, cu câțiva ani înainte.

„M-am întâlnit o dată cu Macaulay și mi-a spus: Mamă! Și i-am spus: Copil! Arăta grozav și se descurca bine și eram fericită să îl văd”, a spus O’Hara, în ianuarie 2018. 

Filmul îl urmărește, de asemenea, pe regretatul John Heard în rolul tatălui lui Kevin, Peter McCallister și prezintă un cameo al regretatului John Candy în rolul regelui Polka din Midwest, Gus Polinski.

Surpriză Video! Nelu Ploieșteanu s-a apucat de trap. Cântă cu Alex Velea!