Cunoscuta asistentă tv a încercat să salveze un pescăruș găsit pe plajă, care a murit subit după ce l-a dus la o clinică veterinară din Constanța. În urma unei autopsii, Burghelea a aflat că animalul a fost otrăvit. Mai mult decât atât, otrava respectivă e interzisă în lume din anul 2004.

Fosta asistentă de la Acces Direct, prezentată de Mirela Vaida s-a dus, luni, la Poliție și la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor din Constanța, unde a depus autopsia pescărușului, cerând autorităților constănțene să ia măsuri imediate și să descopere vinovații. Ceea ce a constatat blondina e nu doar revoltător, ci extrem de periculos, pentru că face încă o dată dovada inconștienței cu care se manipulează substanțe interzise.

Emily Burghelea a depus plângeri la toate instituțiile statului

„Povestea pescărușului continuă. Am venit până în Constanța special ca să punem autopsia pescărușului la Poliție, la Direcția Sanitar Veterinară, pentru că pescărșul este infectat cu DDT, o substanță foarte periculoasă. O substanță interzisă din 2004 la nivel mondial, o substanță care omoară animale și chiar și oameni!

Cei de la poliție au considerat de cuviință să trimită plângerea mai departe spre Direcția Sanitar Veterinară să facă o anchetă, având în vedere toate neregulile pe care le-am scos la suprafață. Nu știu dacă ei sunt în stare să se ocupe de frauda fiscală de la cabinetul veterinar”, a declarat Emily Burghelea, la secțiunea de InstaStory.

Vedeta a făcut deja propria anchetă. Ea consideră că sunt mult mai mulți vinovați la mijloc, în special cei de la clinica veterinară unde a dus pescărușul bolnav. Acolo, în timp ce se afla în viață, pescărușului i s-a făcut o injecție pentru pisici. Iar odată cu așa-zisul act medical, s-a comis și o altă faptă penală gravă, și anume evaziune fiscală, mai spune Burghelea.

Cum a încercat Emily să salveze pescărușul și ce a descoperit

„Cred că sunt mai mulți vinovați. Este un întreg sistem care are o grămadă de lucruri de pus la punct. Cred că cei de la cabinetul veterinar unde am dus pescărușul trebuie să fie trași la răspundere, deși am înțeles că sunt foarte cunoscuți și au cunoștințe peste tot. Acel cabinet veterinar i-a făcut pescărușului o injecție de pisici, care a fost fix o frecție la piciorul de lemn. Unde mai pui că ne-au luat la mișto!”, a adăugta fosta asistentă tv.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri