Fosta casă a Madonnei, cumpărată de un câine lup. Ciobănescul german e mai bogat ca Ion Țiriac!

Fosta casă a Madonnei, cumpărată de un câine lup. Ciobănescul german e mai bogat ca Ion Țiriac!
Fostul conac al Madonnei din Miami a ajuns pe labele unui ciobănesc german. Câinele este cel mai bogat patruped din lume și potrivit servitorilor săi, ar vrea să își ia un conac și mai mare! Fotografiile vorbesc de la sine.

Proprietarul fostului conac al Madonnei din Miami este Gunther VI, un câine din rasa ciobănesc german, cunoscut în popor și după denumirea de câine lup. Potrivit tabloidului Tmz.com,Gunther a moștenit proprietatea, împreună cu o avere estimată la 500.000.000 de dolari de la stăpâna sa.

O contesă germană pe nume Karlotta Leibenstein a i-a lăsat străbunicului lui Gunther, Gunther al III-lea, un cont plin cu bani. Când Karlotta a murit, în ’92, Gunther III a dat lovitura. Între timp, toate proprietatea, ca și averea câinelui-străbunic, au ajuns la Gunther VI. Poate nu ați înțeles, așa că vom simplifica: un câine a primit o moștenire uriașă, iar aceasta a mers din generație în generație (de căței) până a ajuns la Gunther al VI-lea.

Miliardarul Gunther, alergând pe proprietatea sa în valoare de 31 de milioane de dolari

Și să nu credeți că patrupedul economisește miliardele de dolari. Câinele petrece vacanțe în Bahamas, unde mănâncă doar la restaurant și călătorește cu avion privat. În plus, meniul său zilnic include doar finețuri, precum caviar.

De altfel, Gunther VI are propriul bucătar care îi pregătește mesele. Lui îi place caviarul și călătorește cu avionul privat, ori de câte ori își dorește.

Ce viață de lux duce Gunther VI

Jurnaliștii scriu că Gunther este probabil singurul câine din lume care are în proprietate alți câini. Practic, animalul mai bogat ca Ion Țiriac și-a cumpărat parteneri de joacă, tot din rasa Ciobănesc German și e stăpânul lor în acte. Toți se lăfăie în dormitoarele care au aparținut cândva Madonnei.

Ciobănescul german preferă ca patul său, făcut la comandă, să fie aproape de un geam. Iar acest fapt este ultimul lucru care ne miră în toată această poveste.

 

Gunther due o viață de câine mai bună ca a cca 80% din populația planetei.

Casa dispune de un hectar de teren și este una dintre cele mai râvnite de pe piața imobiliară. Iar doritorii se pot bucura de ea acum, deoarece ciobănescul german plănuiește să se mute. Nu se știe cum le-a comunicat această decizie servitorilor, însă casa a fost scoasă la vânzare pentru fabuloasa sumă de 31 de milioane de dolari.

Madonna a cumpărat conacul cu 7,5 milioane de dolari în urmă cu 20 de ani, ulterior a ajuns în posesia liniei de câini ciobănesc german și ultimul moștenitor, Gunther, o dă pe 31,75 milioane de dolari. Da, printr-o metodă inexplicabilă, câinele Gunther VI și-a anunțat servitorii că a decis să vândă conacul.

Aceștia au găsit imediat un agent imobiliar care să scoată proprietatea la vânzare.

„Gunther se relaxează literalmente într-un dormitor cu cea mai magnifică priveliște, într-un pat italian, personalizat, în fostul dormitor al celui mai mare star pop din lume”, a spus agentul imobiliar.

Servitorii săi nu-și permit să refuze un joc de aport cu mingea. Practic, pentru asta sunt plătiți.

Sursa foto: TMZ.com