Fosta lui Johnny Depp, îmbrăcată ciudat la tribunal. A îngrozit pe toată lumea

Fosta lui Johnny Depp, îmbrăcată ciudat la tribunal. A îngrozit pe toată lumea
Săptămâna aceasta a început un nou proces între foștii soți Johnny Depp și Amber Heard. Cei  joi se judecă după ce actorul a acționat-o în judecată pe fosta sa soție, în legătură cu un editorial publicat în Washington Post, care-l defăimează. Internauții au observat că, deși spune că nu mai vrea să audă de el, Amber e de-a dreptul obsedată de Johnny Depp.

Divorțul dintre cei doi avut loc în 2016. Ulterior, au urmat procesele de defăimare ale actorului hollywoodian Johnny Depp. Amintim că, după ce a depus cererea de divorț, Amber Heard a cerut un ordin de restricție pentru violență domestică împotriva lui Depp și a adus dovezi fotografice ale presupuselor abuzuri pe care le-a suferit, potrivit revistei US.

Acum, Depp a dat-o  în judecată pe Heard din cauza unui articol de opinie din 2018 pe care aceasta l-a scris despre supraviețuirea în cazul violenței domestice, deși ea nu l-a menționat niciodată cu numele în articol. Pe Twitter, Johnny Depp este numit „bătăușul de soții”.

Potrivit revistei People, în timpul procesului de defăimare, care se așteaptă să dureze aproximativ șase săptămâni, în interiorul tribunalului Fairfax County din Virginia avocații lui Amber Heard l-au acuzat pe fostul ei soț de agresiune sexuală.  Citește mai mult despre cum spune fosta lui Depp că a fost agresată de actor, AICI! 

Episodul violului cu sticla de băutură, detaliat în instanță

Avocatul lui Heard, Ben Rottenborn, a declarat că dovezile vor arăta că aceasta a suferit abuzuri domestice inclusiv fizice, emoționale, verbale și psihologice.

Cealaltă avocată a lui Amber Heard, Elaine Bredehoft, a susținut că Johnny Depp a agresat-o sexual cu o sticlă de lichior. „Niște lucruri destul de oribile i s-au întâmplat (lui Heard)… i-a smuls cămașa de noapte, a pus-o să se lipească de un bar… a penetrat-o cu o sticlă de lichior”, a declarat Bredehoft.

Fosta lui Depp îi copiază look-ul

În timp ce apar aceste mărturii, internauții observă însă alte detalii șocante cu privire la acest fost cuplu. „Amber Heard este atât de obsedată de Johnny Depp încât a purtat un ac de cravată în formă de albină la ultima înfățișare, așa cum a făcut Johnny în prima zi de proces. E complet psihopată”, a scris un utilizator Twitter.

Într-adevăr, ambii foști soți poartă pin-uri de cravate foarte asemănătoare. De altfel, internauții vigilenți au putut observa și că Amber Heard a replicat de foarte multe ori, în aparițiile sale, look-ul fostului ei soț.

Ciudat, am putea spune. Iar procesul celor doi abia a început.

Sursa foto: Twitter, India Times